Σημερα; πρωι, μεσημερι, απογευμα.
Δεν εχει σημασια...αρκει να ειναι πριν απο τα τρομοδελτια των 8.00
Οποτε μετα την
Ο καθε Παπουτσης μαγειρευει το γευμα και τοτε αυτοι αναλαμβανουν τα περαιτερω.
Αλατι,πιπερι,καρυκευματα ωστε το πιατο να σερβιριστει στον "πεινασμενο" τηλεθεατη με ομορφο τροπο.
Και αυτο τον τροπο τον γνωριζουν πολυ καλα οι ...MASTER CHEF της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ..
Φυσικα αυτο επαναλαμβανεται με καθε αθλιο "μαγειρα" της εξουσιας .
Αυτος να τους δινει το πιατο ημερας που θελουν να καταναλωσει ο τηλεθεατης και αυτοι να αναλαμβανουν τα καρικευματα και την ομορφη παρουσιαση του πιατου.
Παντως οφειλουμε να ομολογησουμε οτι το "μαγαζι" δουλευει καλα.
Οι προμηθευτες τους εχουν αφθονο υλικο να τους παραδωσουν καθημερινα για μαγειρεμα, οποτε το μαγαζι ειναι αναγκασμενο να δουλευει σε βαρδιες.
Πρωι, μεσημερι,βραδυ ωστε να μπορουν να ανταπεξελθουν στο φορτο εργασιας.
Πολλοι δε απο αυτους αναγκαζονται και σε μεταμεσονυχτια εργασια για να ειναι ενταξει με τα αφεντικα τους και με τον πεινασμενο τηλεθεατη.
Υ.Γ
Αντε ρε μαγειρακο της Δημοσιογραφιας συνεχισε ετσι......
Αλλα προσεχε!!!!!!!!
Προσεχε γιατι παντα υπαρχει ο φοβος σε αυτα τα βρωμερα ταχυφαγεια που δουλευεις να μπουκαρει καποια στιγμη το Υγειονομικο.
Το υγειονομικο ...του λαου!!!
Και να σας το κλεισει το μαγαζι.
Ευτυχως υπαρχει και ο φοβος της σφαλιάρας και της ροχάλας. Ούτε στη γειτονία τους δεν κυκλοφορουν ασυνόδευτοι καποιοι μαστερ σεφ. Ο φοβος φυλαέι τα έρμα....
ΑπάντησηΔιαγραφήΑνάδειξη του πρώτου master chef έχουμε;
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλημερα Γιαγια Αντιγονη.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν μιλαμε για αυτους τους μαγειρακους τα πραγματα μπερδευονται.
Γιατι εδω μιλαμε για εικονικη πραγματικοτητα.
Δηλαδη μπορει να μιλαει πχ ο Λοβερδος η ο Ρεππας η ο Παπακωνσταντινου...και εμεις να ακουμε τα λογια τους βλεποντας στην οθονη της TV τον Πρετεντερη η τον χασαπασοκοπουλο η τη θεια ολγα να ανοιγοκλεινουν το στομα τους....
Δεν υπαρχει αναδειξη.
Ειναι ολοι και ο καθενας για τον εαυτο του "πρωτος μεταξυ ισων".