Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Δελτάδες απειλούν με εισβολή στα γραφεία της Κόντρας

Πριν λίγη ώρα, στις 11, αμέσως μόλις τελείωσε η συνέλευση της Κόντρας Δελτάδες περικύκλωσαν το κτίριο και απειλούσαν να μπουκάρουν μέσα. Ηταν περισσότερες από 10 μηχανές δικάβαλες ενώ στις γωνίες είχαν παραταχθεί περιπολικά. Οι σύντροφοι παρατάχθηκαν στην πόρτα, ενώ οι Δελτάδες τους ζητούσαν να βγουν έξω και να παραταχθούν στον τοίχο για έλεγχο. Φυσικά, η τρομοκρατία τους δεν πέρασε και μετά από λίγη ώρα και ενώ η γειτονιά είχε αρχίσει να βγαίνει στα μπαλκόνια μετά από τις φωνές των συντρόφων, τα μάζεψαν και έφυγαν κάτω από τα γιιουχαητά μας.

Αυτές φαίνεται ότι είναι οι νέες μέθοδοι του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ Χ. Παπουτσή. Ας το βάλει καλά στο μυαλό του, όμως, ότι όσες φορές και να στείλει τα σκυλιά του, αυτός ο χώρος θα συνεχίσει να λειτουργεί, όπως λειτουργεί εδώ και δυο δεκαετίες. Δεν θα του ζητήσουμε την άδεια.

Ο επικεφαλής κρυβόταν και δεν έδινε τα στοιχεία του. Ο μόνος που ανέφερε όνομα, επώνυμο, βαθμό και αριθμό ήταν ένας, κατά δήλωσή του, Κωνσταντίνος Περπερίδης, αστυφύλακας, αριθμός 272853.
Δημοσιεύουμε και μερικές φωτογραφίες απ’ αυτή τη γελοία άσκηση τρομοκρατίας.


http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=10722&pos=4&cat_id=48


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου