Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!


ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΕΥΡΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 18:00, Αιθ. ΓΚΙΝΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/5 ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Το Σάββατο 28/5 στις 6 το απόγευμα στο αμφιθέατρο Γκίνη στο Πολυτεχνείο ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα διοργανώνει ευρεία ανοιχτή σύσκεψη εργαζομένων, σωματείων, κινημάτων, φορέων κλπ με στόχο να συγκροτηθεί ένα ευρύτατο δίκτυο κοινωνικών δυνάμεων και επιτροπή αγώνα που να οργανώσει αγώνες για την ανατροπή του μνημονίου και για την απόκρουση του νέου μνημονίου και του ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου.

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς, στηρίζοντας αυτή την πρωτοβουλία καλεί σε μαζική συμμετοχή συνδικάτα, συνδικαλιστές, κοινωνικά κινήματα και φορείς, δημάρχους, φοιτητικούς συλλόγους και άλλες συλλογικότητες, για να μπορέσει να γίνει πραγματικότητα η συγκρότηση ενός ενωτικού λαϊκού ταξικού μετώπου για την ανατροπή των προωθούμενων πολιτικών κυβέρνησης-τρόικας.

***Ακολουθεί η ανακοινωση του Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων :ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Το νέο πακέτο μέτρων «Σοκ και Δέος» κυβέρνησης – εργοδοσίας – τροικας έρχεται να ομολογήσει με τον πλέον απροκάλυπτο τρόπο την αποτυχία της κυβερνητικής προπαγάνδας περί προσωρινών θυσιών για την έξοδο από την κρίσης και να αποκαλύψει τον πραγματικό στόχο της επίθεσης που δεν είναι άλλος από την πλήρη αναίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων και την οριστική διαγραφή του τελευταίου ίχνους του κοινωνικού κράτος

Παράλληλα ξεπουλά το σύνολο της δημόσιας περιουσίας με διαδικασίες fast track στο ξένο και ντόπιο κεφάλαιο και μαζί μ' αυτήν τα δικαιώματα των εργαζομένων τους, βάζοντας στο εκτελεστικό απόσπασμα βασικά κοινωνικά αγαθά όπως το φως και το νερό. Με μια πολιτική που αυξάνει διαρκώς την ανεργία, εμπεδώνει την επισφάλεια στις εργασιακές σχέσεις και απομυζά τα εισοδήματα των εργαζομένων, καταδικάζει πλατιά κοινωνικά στρώματα στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Μετατρέπουν την ελληνική κοινωνία σ' ένα απέραντο πειραματικό εργαστήρι , ώστε να εξαπλώσουν τις ίδιες πρακτικές εις βάρος της μισθωτής εργασίας πανευρωπαϊκά.

Η συνταγή τους απέτυχε. Οδηγεί στην καταστροφή.
Στο Μνημόνιο διαρκείας να αντιτάξουμε τον αγώνα διαρκείας.
Η ανατροπή της βαρβαρότητας είναι το δικό μας χρέος.
Εργαζόμενοι, άνεργοι, αγρότες, φοιτητές, μαθητές, καλλιτέχνες, διανοούμενοι να ξεσηκωθούμε ενάντια στη νέα «χούντα» κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ. Με την αποφασιστικότητα και την αλληλεγγύη μας μπορούμε να νικήσουμε.

Ο Συντονισμός Πρωτοβάθμιων Σωματείων Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα καλεί όλους τους φορείς του μαζικού κινήματος, σωματεία, ομοσπονδίες, επιτροπές κατοίκων, επιτροπές «Δεν πληρώνω», φοιτητικούς συλλόγους, μαθητικές κινήσεις, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, καλλιτεχνικές ομάδες σε ευρεία ανοιχτή σύσκεψη το Σάββατο 28 Μάιου στις 6 στο κτίριο Γκίνη στο Πολυτεχνείο για τη δημιουργία πλατιάς επιτροπής αγώνα για την ανατροπή των μέτρων.

http://iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου