Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

η θεατρική παράσταση του Λοβέρδου και του Πρετεντέρη

Μην αναπαράγεται αυτά που λένε τα media και ο συρφετός των πρασινοφρουρών!
Ο Λοβέρδος μπήκε σαν κύριος στο κτίριο. Κανένας δεν το πείραξε γιατί δεν έγινε άμεσα ορατός. Δέχτηκε απλά αρκετές φραστικές αποδοκιμασίες ("φωνές που είναι μέσα στο πρόγραμμα" όπως δήλωσε στα δελτία ειδήσεων που κατέφυγε αμέσως).
Οι υπόλοιποι πρασινοφρουροί που βρέθηκαν στο περιστατικό, καλυπτόμενοι πίσω από μπράβους, ασφαλίτες και μπάτσους, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους ως "αγανακτισμένοι παρατρεχάμενοι" του κυβερνήτη μόλις αντιλήφθησαν πως οι συγκεντρωμένοι γιουχάρουν τον υπουργό.


Και φυσικά επειδή οι "ευγενείς" αυτοί κύριοι του καθεστώτος σήκωσαν χέρι απέναντι σε διαδηλωτές, εισέπραξαν όλη την αγανάκτηση και τα γιούχα των συγκεντρωμένων και της γειτονιάς.
Όλα τα υπόλοιπα είναι mediaκα παιχνίδια του Λοβέρδου, του Πρετεντέρη και των κατασταλτικών μηχανισμών. Οι κύριοι με την περίσσεια υποκρισία και θεατρικότητά τους (έμπαιναν στο ασθενοφόρο χαμογελώντας και μιλώντας στα κινητά τους) απλά εκτελούν ένα καλοστημένο παιχνίδι ενοχοποίησης πολιτικών χώρων αντίστασης στις γειτονιές.
Ένα παιχνίδι απενοχοποίησης των φυσικών εκφραστών των πολιτικών του μνημονίου στα μάτια του κόσμου που συσσωρεύει φτώχεια, ανέχεια, αποκλεισμούς, αγανάκτηση κι οργή.

Φτάνει πια με την κοροϊδία των ιδεολογικών μηχανισμών και των πολιτικών εκπροσώπων της δημοκρατίας.


υγ1: από το ΠΟΡΤΟ ΥΔΡΑ (αυτοκόλλητο στο παμπριζ του υπουργού) στα Μυκονιάτικα, ο Λοβέρδος και οι πρασινοφρουροί παρατρεχάμενοί του  εμφανίστηκαν με τις λιμουζίνες τους και τα πολυτελή ιδιωτικά αυτοκίνητά τους να μιλήσουν για την κοινωνική συγκυρία... Φτηνές ασκήσεις υποκρισίας.



indymedia

                  αλητειες και ξερασματα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου