Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Και τα γουρουνια εχουν ψυχη ;;; Μπαααα!

Μήνυση των Αστυνομικών κατά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ

Η Ενωση των Αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής μετά τα όσα αντιμετωπίζουν επί τέσσερις μήνες στην Κερατέα αναγκάζονται να καταθέσουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παραβίαση των Νόμων και των Π.Δ. καθώς και για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των συναδέλφων τους.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφό τους:
11 Απριλίου 2011 ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗ Δ.Α.Ε και ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Αρ. Πρωτ.: 048
Προς :Διευθυντή Υ.Α.Τ.
Ταξίαρχο κ. ΚΟΖΥΡΑΚΗ Στέφανο
Κοιν:
-Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττική
Υποστράτηγο κ. ΛΙΟΥΚΑ Ιωάννη
-Διευθυντή Δ.Α.Ε.
Υποστράτηγο κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟ Σπυρίδωνα

Κύριε Ταξίαρχε,
Με το υπ’ αρίθμ. 9009/21/11-α έγγραφό σας, μας γνωστοποιείτε ότι χορηγούνται «όπως πάντοτε» οι ανάλογες ημερήσιες αναπαύσεις για τις παραπάνω ώρες εργασίας του αστυνομικού προσωπικού σας.
Κύριε Ταξίαρχε,
Μέχρι σήμερα και ενώ έχουν περάσει σχεδόν δύο μήνες από την απάντησή σας, δεν έχετε προβεί σε καμία ενέργεια ώστε να δώσετε τις δικαιούμενες απαλλαγές στο αστυνομικό προσωπικό σας βάσει των παραπάνω ωρών εργασίας τους καθώς και τις ημερήσιες αναπαύσεις που χορηγήθηκαν με την υπ’ αρίθμ. 6005/8/14 από 20-1-2011 διαταγή του Αρχηγείου.
Επιπλέον:
Παραβιάζετε το Π.Δ. 394/2001 καθώς, σε αρκετές περιπτώσεις δεν χορηγείτε στο αστυνομικό προσωπικό σας τις προβλεπόμενες εβδομαδιαίες ημερήσιες αναπαύσεις διαθέτετε αυτό σε δύο αλλαγές (βάρδιες) μέσα στο ίδιο ημερολογιακό 24ωρο, κάνετε συμψηφισμό των ωρών εργασίας μεταξύ 2-3 εβδομάδων και δεν ανακοινώνεται η εκτέλεση υπηρεσίας της επομένης μέσα στα χρονικά όρια που ορίζει το παραπάνω Π.Δ.
Παραβιάζετε την Υπουργική Απόφαση 7001/2/157-1ζ, καθώς διασπάτε τις διμοιρίες σε υποομάδες 3-4 ατόμων χωρίς να έχουν καμία υποστήριξη και αλληλοκάλυψη μεταξύ τους θέτοντας το προσωπικό σας σε άμεσο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι επιθέσεις που δεχτήκανε οι αστυνομικοί στα βουνά της Κερατέας.
Κύριε Ταξίαρχε,
Για το λόγο αυτό η Ένωσή μας ως έχει υποχρέωση προς τους συναδέλφους μας θα καταθέσει άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την παραβίαση των Νόμων και των Π.Δ. καθώς και για την έκθεση σε κίνδυνο της ζωής των συναδέλφων.
Για το Δ.Σ.
- Ο -                                  - Ο -
Πρόεδρος                  Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης    ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

 Καλα ρε λιγουρια παλι λαθος κανατε!

Παλι τα μπερδεψατε.

Αυτη την επιστολη επρεπε να τη στειλετε

στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ


ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 

 

 Ρε κοροιδα αυτες τις φωτογραφιες θα επρεπε να στειλετε στους ανωτερους σας.

Να δουν το ζηλο που δειχνετε και να σας πεταξουν κανενα κοκκαλακι 

Οργανα εν ωρα εργασιας...
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου