Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Δεν βαρεθηκατε να γινεστε ρεζιλι; Εν οψη Νεων μετρων και Πρωτομαγιας "προσαγωγες" υποπτων για την Marfin...ενα χρονο μετα!


Τρία άτομα συνελήφθησαν το μεσημέρι για την πυρκαγιά στην τράπεζα «Marfin».
Μετά από έρευνες της Αστυνομίας οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ ένας 31χρονος και ένας 21χρονος που κατηγορούνται για την πυρκαγιά στην τράπεζα, καθώς και ένας 35χρονος για την πυρκαγιά στο βιβλιοπωλείο "Ιανός".
Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητούνται ακόμα ενας αντρας και μία γυναίκα.
Ερευνες πραγματοποιούνται απο τους αστυνομικούς στα σπίτια των συλληφθέντων στα Εξαρχεια και στην Κυψέλη.


Οι προσαχθέντες σύμφωνα με πληροφορίες είναι απο 25 εως και 30 χρόνων και κατά την αστυνομία ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.
H επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Παρασκευής, και συμμετέχουν δεκάδες αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας. Η επιχείρηση, που απλώνεται σε όλη την Αττική - «χτενίζονται» γειτονιές όπως η Κυψέλη και τα Εξάρχεια - έχει στόχο τον εντόπισμό δραστών, οι οποίοι εκτιμάται ότι ενέχονται σε βαρύτατα αδικήματα.
Ανάμεσα στα άλλα εξετάζεται το ενδεχόμενο οι έρευνες και οι προσαγωγές να αφορούν πρόσφατες εμπηστικές επιθέσεις και κυρίως την φονική πυρπόληση του καταστήματος της Τράπεζας Marfin επί της οδού Σταδίου πριν από έναν ακριβώς χρόνο, στις 5 Μαΐου 2010, όταν οι βόμβες μολότοφ σκότωσαν τρεις τραπεζικούς υπαλλήλους

1 σχόλιο: