Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Σχεδιάζονται νέες μορφές καταστολής

Το κράτος εξοπλίζεται για να αντιμετωπίσει την κοινωνική έκρηξη που περιμένει μετά τη λεηλασία και την εξαθλίωση της κοινωνίας.

Έτσι ο Δένδιας σήμερα σε συνέντευξή του σε καθεστωτική εφημερίδα έδωσε το στίγμα για το πώς σκέφτονται να αντιμετωπίσουν τον κόσμο που αγωνίζεται και αντιστέκεται ενάντια στην καπιταλιστική επέλαση που βιώνουμε.

Αρχικά λοιπόν και μετά από πρόταση του περιβόητου πια για τις κατασταλτικές του εμπνεύσεις δήμαρχο της Αθήνας Καμίνη, βάζουν στο στόχαστρο τις συγκεντρώσεις και πορείες στη κέντρο της πόλης, επαναφέροντας το επιχείρημα, ότι "δεν μπορούν 100 άτομα να κλείνουν την Πανεπιστημίου και την πλατεία Συντάγματος". Δεν είπε βέβαια τι θα κάνουν γι΄αυτό, αν δηλαδή θα απαγορεύσουν τις συγκεντρώσεις ή θα τις περιορίσουν στα πεζοδρόμια όπως σκέφτονταν παλιότερα με βάση νόμο που έφτιαξαν αλλά δεν κατάφεραν ποτέ να εφαρμόσουν γιατί ευτυχώς στην Ελλάδα ο δρόμος επέβαλλε τους δικούς του κανόνες. Ούτε φυσικά λαμβάνουν υπόψη τους ότι τα τελευταία χρόνια δεν υφίσταται πλέον συγκέντρωση 100 ατόμων, αλλά εκατοντάδων χιλιάδων.


Γι΄ αυτές όμως τις συγκεντρώσεις και πορείες των εκατοντάδων χιλιάδων σχεδιάζουν "μια νέου τύπου διαχείριση των συγκρούσεων (επεισόδια τα λένε αυτοί), με τη ρίψη νερού". Συνεχίζει μάλιστα λέγοντας... "Το να καταργηθούν τα χημικά είναι μια μεγάλη λέξη" αλλά μας διαβεβαιώνει πώς "θα ελαχιστοποιηθούν". Μπούρδες με λίγα λόγια... Γιατί όπως είναι γνωστό, δεν υπάρχει ελάχιστο όριο χρήσης για την ρίψη και εισπνοή απαγορευμένων χημικών ουσιών ενάντια σε πολίτες! Μιλάμε φυσικά για τα χημικά τύπου CS που και οι δικοί τους συστημικοί οργανισμοί έχουν απαγορεύσει τη χρήση τους σκόμα και σε περιπτώσεις εμπόλεμων συγκρούσεων. Αλλά φυσικά είμαστε σε πόλεμο, δεν το ξεχνάμε αυτό!

Θα χρησιμοποιήσουν μάλιστα και την τεχνογνωσία από ΗΠΑ, Βρετανία και Ισραήλ, ενώ ετοιμάζεται και ειδική ομάδα με βαρύ οπλισμό που θα λειτουργεί σαν ανεξάρτητη και αποκεντρωμένη κατασταλτική δύναμη.

Δεν αναρωτιώμαστε φυσικά στο που θα χρησιμοποιηθεί! Μας κάνουν σαφές ότι οι πλαστικές σφαίρες (τις οποίες δεν παραδέχονται καν ότι χρησιμοποιούν) θα αντικατασταθούν με αληθινές.

Η εξουσία λοιπόν γνωρίζει ότι όλα αυτά που έχει σκοπό να επιβάλλει θα κάνουν τη ζωή μας ανυπόφορη. Γνωρίζει πολύ καλά ότι ο κόσμος δεν θα μπορέσει να αντέξει το μέγεθος της εξαθλίωσης και εξοπλίζεται κατάλληλα. Αφού εδώ και χρόνια εκσυχρόνισε το νομικό της οπλοστάσιο μέσα από 3 τρομονόμους, έρχεται η σειρά του εκσυγχρονισμού και εμπλουτισμού των δυνάμεων καταστολής.

Θα απαντήσουμε ανάλογα!



  https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1419772

1 σχόλιο:

  1. "ΠOLITIKH": "Καινοφανείς θέσεις γα την ανάληψη από Ευρωπαίους αξιωματούχους διοικητικού ελέγχου αυτόνομων οικονομικών περιφερειών εντός της ελληνικής επικράτειας, εκφράζει με συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερμανός, Μάρτιν Σουλτς !!" O Martin Schulz EINAI AΠO TO KOMMA .... SPD (ΠΑΣΟΚ), EINAI E.E. KAI ... πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου !!!!!! O.K. ;;; Καλά NA ΠAθETAI !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή