Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Επιστολή προς την δημοσιοκάφρο Χριστίνα Κοραή

Αγαπητή δημοσιοκάφρος
Εχετε το θράσος και διαμαρτύρεστε για το ποσό και το είδος εργασίας που παρείχατε στον 9,84.
Έχω λοιπόν να σας πω ότι είστε το κατεξοχήν παράδειγμα προς αποφυγή, του μαζί του φάγαμε, άθλιου αντιπρόεδρου της κυβέρνησης.

Δείχνατε με το δάχτυλο τόσο καιρό εργαζομένους στο δημόσιο, ΔΕΚΟ, λιμενεργάτες, φορτηγατζήδες, φαρμακοποιούς κλπ κλπ. Ομως βλέπουμε ότι η μηδαμινή ραδιοφωνική σας παρουσία, που κι αυτή ήταν υπαγορευμένη από τα αφεντικά σας είχε αφετηρία  την υπερβολική αμοιβή σας.

Προφανώς οι ένοχοι είναι όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς. Η δικιά σας δουλειά είναι μόνο άγια, Μόνο εσείς είστε καλή επαγγελματίας, μόνο εσείς πρέπει να αμείβεστε με τέτοια ποσά, μόνο εσείς πρέπει να δουλεύετε τόσο λίγο για τόσα πολλά χρήματα.


Σας βλέπουμε στα κανάλια σε ειδικές αποστολές εναντίον εργαζομένων που αγωνίζονται με νύχια και με δόντια για το 1/10 της δικής αμοιβής και να τους χαρακτηρίζετε λαμόγια, ρετιρέ κλπ.
Είστε υπέρ της γενικής απελευθέρωσης και καταστρατήγησης εργατικών δικαιωμάτων αλλά υπέρμαχη της δικής σας περιχαράκωσης και προστασίας του επαγγέλματος και αμοιβής από κάθε απειλή, φυσικά όμως όχι για όλους τους άλλους.

Ο ανίκανος και δήθεν δήμαρχος μέσα στην ανοησία που τον διακρίνει έκανε το λάθος να βγάλει τα άπλυτα σας στην φόρα.

Κυρία Κοραή να επιστρέψετε τα χρήματα που αποσπάσατε από το δημοτικό ταμείο για τις δήθεν υπηρεσίες σας και το άθλιο πολιτικό σχόλιο που κάνατε.
Μας χρωστάτε δεν σας χρωστάμε.
Αυτό είναι το δικό μου πολιτικό σχόλιο.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι με δικά μου έξοδα αυτή την λίστα, με τους αργόμισθους δημοσιοκάφρους του 9,84 εγώ θα την τυπώσω και θα την αφισοκολλήσω παντού, έτσι ώστε πλέον με την σειρά σας και εσείς να γίνετε ο νέος κοινωνικός στόχος και να μην τολμάτε να κυκλοφορήσετε στον δρόμο σαν τους πολιτικούς.

Ενας κοπρίτης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου