Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Εμμανουήλ Κάκαρης (Παρακαλώ να προωθήσετε και να αναδημοσιεύσετε)

Ο Εμμανουήλ Κάκαρης κρατείται κάτω από απάνθρωπες και εξευτελιστικές συνθήκες σε φυλακές στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας από τις 7 Μαρτίου του 2011, χωρίς να εκτίει επιβληθείσα ποινή για ποινικούς λόγους. Παρακαλώ διαβάστε το τρισέλιδο έγγραφο και προωθήστε το, ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και να βοηθήσουμε το συνάνθρωπό μας. Παρακαλώ τους μπλόγκερ που θα το ήθελαν -όπως και τους δημοσιογράφους των ενημερωτικών σάιτ- να αναδημοσιεύσουν την επιστολή. Ευχαριστώ.
[del.icio.us]

1 σχόλιο:

  1. 13.04.2011

    Με το παρών γνωστοποιούμε πως ο Εμμ. Κάκαρης αποφυλακίσθηκε στις 12.04.2011 έπειτα από τριανταεφτά μέρες άδικης φυλάκισης στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο το blog “pitsirikos” που πρώτο δημοσίευσε την αναφορά καθώς και όλα τα υπόλοιπα blogs που την αναδημοσίευσαν συμβάλλοντας σημαντικά στη γνωστοποίηση του θέματος και την ευαισθητοποίηση των αναγνωστών τους. Σημαντική επίσης υπήρξε και η υποστήριξη όλων όσων συνέβαλλαν στην άσκηση πίεσης προς το ελληνικό προξενείο της Τζέντα στέλλοντας επιστολές. το ενδιαφέρον τους υπήρξε καθοριστικό και αποτελεσματικό.
    Ευχαριστούμε επίσης θερμά τον τύπο, τον τηλεοπτικό σταθμό alter και τον ραδιοφωνικό σταθμό “στο κόκκινο” που με το δημοσιογραφικό τους δυναμικό έδειξαν ενδιαφέρον και έδωσαν την απαραίτητη σοβαρότητα.
    Τέλος ιδιαίτερα σημαντική υπήρξε η άμεση μεσολάβηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Κου Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος με ιδιαίτερο ζήλο και δική του πρωτοβουλία, άσκησε πίεση στους αρμόδιους.

    Σας ευχαριστούμε θερμά, η οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή