Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Aλλαζουν οι τροποι αυτοπροστασιας στις Διαδηλωσεις...γιατι των σκυλιων μου το σκυλι ειναι δυο φορες σκυλι!

Μεχρι τωρα μεγαλος αριθμος διαδηλωτων οταν κατεβαινε σε καποια πορεια και μετα τα ολοενα αυξανομενα καφριλικια του καθεστωτος, προμηθευοταν δυο-τρια πραγματακια χρησιμα για την σωματικη του ακεραιοτητα. Μια μασκα για τα χημικα, μια αλοιφη για τα ματια κλπ.

Απο δω και περα καλο ειναι στη λιστα των αξεσουαρ ενος διαδηλωτη να προστεθει και λιγη σκυλοτροφη!!!
Ναι καλα διαβασατε. Σκυλοτροφη! (Ξηρα τροφη η κονσερβα δεν παιζει ρολο.)


Γιατι συμφωνα με την ειδηση:
"Με απόφαση του υπουργού ΄΄προστασίας'' του πολίτη Χρήστου Παπουτσή, επιτρέπεται από τα ΕΚΑΜ  των διευθύνσεων αστυνομικών επιχειρήσεων Αττικής και Θεσσαλονίκης η χρήση αστυνομικών σκύλων στο πλαίσιο εκπλήρωσης της αποστολής τους....."

Γι αυτο το λογο καλα θα ηταν να υπαρχει λιγη σκυλοτροφη πανω σας.
Γιατι ας υποθεσουμε οτι δεχεστε επιθεση απο τα ΜΑΤ. Και καλα αυτους θα τους αντιμετωπισετε γιατι τα σκυλια-Ματ ειναι της ρατσας Ραν-ταν-πλαν!

Οταν ομως οι Ραν-ταν-πλαν εχουν μαζι τους μετα την υπογραφη του Παπουτση καποια Λυκοσκυλα αγριεμενα που τα βλεπουμε να ερχονται καταπανω μας, τι κανουμε τοτε;

  Απλα σταματαμε να ριχνουμε πετρες μολοτωφ κλπ... 

και ριχνουμε "Σκυλοτροφη".

Και επειδη τα λυκοσκυλα οι καλμοιρηδες της εξουσιας θα τα εχουν μαυρα της πεινας, αυτα πεφτουν με τα μουτρα στο φαι και ξεχνανε το θυμα-διαδηλωτη.

Ασε που μπορει να τσιμπησουν και τα αφεντικα τους που μετα απο τοσες ωρες ορθοστασιας και αφαγιας που θα τους εχει ο Παπουτσης τους, μπορει να βλεπουν την σκυλοτροφη σαν λουκουλειο γευμα και να πεσουν κι αυτοι με τα μουτρα....

Λοιπον...FRISKIES...και φυγαμε

2 σχόλια: