Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ήρθε η πολυπόθητη συναίνεση…

Όπως κάποιοι έμαθαν και άλλοι πιο δυστυχείς άκουσαν ζωντανά στο ραδιόφωνο, ο γνωστός τύπος που αυτοαποκαλείται Διονύσης Σαββόπουλος πρότεινε έτσι με ελαφριά διάθεση να στείλουμε μετανάστες και τοξικομανείς σε ερημονήσια και σε χώρους μακριά από την κοινωνία. Για τους γνωστούς λόγους. Γιατί δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα και αυτοί όλοι οι μιαροί μετανάστες και τοξικοεξαρτημένοι όλοι μαζί και εν χορό μας κλέβουν.


Κάποτε ο Σαββόπουλος έφτιαχνε μουσική για το Happy Day του Παντελή Βούλγαρη. Εκπληκτική μουσική για μια μνημειώδη ταινία για ένα ξερονήσι τόπο εξορίας.
Σήμερα δεν σέβεται καν ότι πλούτισε από την αγάπη και το χρήμα του κόσμου, ακριβώς γιατί μιλούσε αυτή τη διαφορετική γλώσσα για αυτά ακριβώς τα πράγματα.
Αυτός ο ξεφτίλας τώρα θέλει ασφάλεια φτιαγμένη από κορμιά ανθρώπων. Αναρωτιέμαι αν θα μπορέσω να ακούσω ξανά τους δίσκους του χωρίς να ξεράσω. Δεν έχει κανένα δικαίωμα να κλέβει τα βιώματα τα δικιά μου και τόσων χιλιάδων ανθρώπων αυτός ο εγκληματίας της μνήμης.

Και τώρα πράγματι έχει έρθει ο καιρός να διαλέξεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.
Με τα πρεζάκια, τους μαύρους, του γύφτους και τις πόρνες ή με τον Σαββόπουλο;
Σκέψου ποια από  τις δυο πλευρές έχει έστω και λίγη αξιοπρέπεια και διάλεξε.

ολοκληρο το κειμενο στο
http://antistachef.wordpress.com/

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο!!!
    Λίγη αξιοπρέπεια ρεεεεε
    Ξεφτυλισμένε...που ούτε το όνομά σου δεν θέλω να προφέρω....Πάντως εγώ είμαι σίγουρος πως θα ξεράσω ακούγοντας τα τραγούδια σου και γι'αυτό έκρυψα τα βινύλιά σου για να μη βλέπω ούτε την σπαστική μουτράκλα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή