Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Ο ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ κ. ΛΑΛΑΣ...καταγγελια αναγνωστη

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ....
Μήπως είναι ώρα να ασχοληθεί κάποιος με τον “εργατοπατέρα” Θανάση Λάλα, που τρώει με χρυσά κουτάλια και αφήνει απλήρωτους εδώ και 4 μήνες περίπου 45 άτομα στις 2 εταιρίες που έχει (ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ και FAQ PRESS)..επίσης, έχει το θράσος ειρωνεύεται τους εργαζόμενους σε φίλους του στο Κολωνάκι ενώ ταυτόχρονα πτωχεύει σιωπηλά τις 2 εταιρίες!!!…

Είναι άφαντος, δεν δίνει αποζημιώσεις, χρωστάει στο ΙΚΑ και στα ταμεία των δημοσιογράφων ένσημα τουλάχιστον 6 μηνών με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να μην μπορούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας… έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, αλλά το κράτος (παρά τα μεγάλα χρέη που έχει και στο δημόσιο) δεν τον βάζει φυλακή, αλλά σιωπά!!! (όπως σε όλα τα μεγάλα σκάνδαλα άλλωστε)
Φέρε τα λεφτά μας ρε απατεώνα!!!!! τα 5 εκατομμύρια ευρώ που έχεις σε ακίνητα και ρευστό σε off shore του εξωτερικού που πήγαν;


Tα €7000 που παίρνεις μαύρα από το FLASH και τα χρεώνεις ως καταχωρήσεις στην εφημερίδα που πήγαν;

Έχουμε απευθυνθεί σε όλα τα ΜΜΕ και εκπομπές για να βγάλουν το θέμα στον αέρα και κανείς δεν τολμά!

Καταγγέλουμε τον κ. Θανάση Λάλα, ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο της «ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ», που εδώ και μήνες έχει αφήσει στην τύχη τους, απλήρωτους εργαζόμενους και απολυμένους της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και εκδότης Θανάσης Λάλας απέλυσε 25 εργαζόμενους της εταιρείας (ετοιμάζει και άλλους από την άλλη του εταιρεία, την FAQ) τους προηγούμενους μήνες στους οποίους χρωστάει τις αποζημιώσεις ενώ έχει κρατήσει τους τελευταίους 8 εργαζόμενους στην εταιρεία, για να την εντάξει, όπως έλεγε στο άρθρο 99, τους έχει αφήσει απλήρωτους από τον Νοέμβριο και έχει εξαφανιστεί από όλους!

Το θάρρος βέβαια για αυτήν τη αντεργατική πολιτική, το παίρνει από την κυβέρνηση που καταργεί με συνεχόμενους αντεργατικούς νόμους κάθε δικαίωμα των εργαζομένων. Καταδικάζοντας εργαζόμενους, απολυμένους και τις οικογένειες τους στην ανέχεια.

Κατά τα άλλα ο κ. Λάλας κάνοντας την 5θήμερη πρωϊνή εκμπομπή του στο Flash, προσπαθεί μιλώντας με ανυποψίαστους και συνάμα απελπισμένους, λόγω συνθηκών, ακροατές να το παίζει και εργατοπατέρας! Ότι είναι ενάντια σε οτιδήποτε «βιάζει» τα ανθρώπινα και επαγγελματικά δικαιώματα αλλά κατά βάθος τα υιοθετεί ο ίδιος!

Εμείς σαν εργαζόμενοι και απολυμένοι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τον δούμε ή να μίλησουμε στην εκπομπή του, ακόμα και αν δώσαμε ψεύτικο όνομα! Αυτό λέει πολλά για το πώς δουλεύει το σύστημα. Ας σταματήσει επιτέλους η σιωπή και η αδιαφορία όταν πίσω από σκάνδαλα κρύβονται επιφανείς δημοσιογράφοι, (συνάδελφοι του φοβήθηκαν ακόμα και να μας ακούσουν) όπως και ο κ. Λάλας και να υπαρχει κρίση και ποινή ακόμα και για αυτούς!

Άλλος ένας δημοκράτης που κάνει καλοκαιρινές διακοπές 1 μήνα με σκάφος που στοιχίζει 5.000€ την ημέρα, αγοράζει σπίτια στο Μαϊάμι, πληρώνεται μαύρα λεφτά από τον Flash (γαμώ την εφορία και τους ελέγχους τους) και έχει απλήρωτους τους εργαζόμενους στις 2-3 εταιρίες που έχει με πρόσχημα την αίτηση ένταξης στο άρθρο 99 (την οποία αίτησή του, ούτε καν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο να υποστηρίξει την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά του έδωσε χρόνο να μεταφέρει τα πάντα στις off shore εταιρίες του).



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ρίξε και άλλα! Του αχρείου!
    Που θέλει ελικόπτερο για τις μετακινήσεις του!
    Συγχύστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή