Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Μικροαστικη αντιδραση τα γιαουρτωματα....Τι λες ρε καραμητρο ;;;

Επαναστατικη πραξη για την Αλεκα πρεπει να ειναι μονο οι απολυσεις εργαζομενων απο τον 902.
Αν δεν εχω χασει το λογαριασμο, πρεπει να ειναι 17-18 απολυμενοι μεχρι τωρα.

Δειτε πως πως αντιλαμβανονται εκει στο Περισσο την λαικη οργη και τις πραξεις αποδοκιμασιας του κοσμου.

Γιατι οπως ειναι γνωστο δεν νοειται μορφη παλης, αντιδρασης η οπως θελετε πειτε το, χωρις ομαδες περιφρουρησης, χωρις κομματικη εντολη, χωρις στρατιω-κομματικη πειθαρχεια.


Α και το κυριοτερο!
Αν δεν υπαρχει στα συνθηματα η λεξη "πλουτοκρατια".

Ελεος!
Δεν υπαρχει λογος βουλευτη η στελεχους του ΚΚΕ χωρις να περιλαμβανει αυτη τη λεξη.

Και για το καιρο η τη πορεια του Τζιτζιφιακου στο πρωταθλημα να τους ζητησεις μια δηλωση.
Το σιγουρο ειναι οτι καπου αναμεσα στα λογια τους θα ταιριαξουν και τη λεξη "πλουτοκρατια".

Και τοτε ακριβως αρχιζει αυτη η ταση ..προς εμμετο, οι ζαλαδες και η αλλεργια για καθε τι συντηρητικο που θελει να παρουσιαζετε επαναστατικο και λαικο!

Ενα μικρο αποσπασμα παρακατω απο τη συνεντευξη της Αλεκας στην Ελευθεροτυπια.

Ε Τις διαμαρτυρίες και τις επιθέσεις πολιτών κατά του πρωθυπουργού και των υπουργών πώς τις αξιολογείτε; Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση; Είναι τυφλές πράξεις χωρίς προοπτική;
Α Η γενικευμένη λαϊκή αγανάκτηση, που είναι σε μεγάλο βαθμό αυθόρμητη, φουντώνει και εκφράζεται με πολλούς και με ανώριμους(!!!) τρόπους. Κυρίως προέρχεται από ανθρώπους που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δ. και νιώθουν εξαπατημένοι γιατί έδιναν μεγάλη σημασία στα προεκλογικά σλόγκαν και όχι στα προγράμματά τους. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι το ξεφωνητό κατά του υπουργού ή το γιαούρτωμα είναι σπουδαία πράξη αντίστασης. Εμείς δεν συμφωνούμε με μικροαστικές εκτονωτικές αντιδράσεις. Δεν οδηγούν πουθενά, διευκολύνουν την κυβέρνηση και τους μηχανισμούς της να εμποδίσουν την ριζοσπαστικοποίηση. 

Ε Η κυβέρνηση ενοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ και ακροδεξιές ομάδες.
Α Επανειλημμένα έχουμε καταγγείλει την ύπαρξη μηχανισμού προβοκάτσιας και συκοφάντησης σε βάρος του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος. Σας θυμίζω την προβοκάτσια κατά του ΠΑΜΕ στις 5 Μάη 2010, στο Σύνταγμα. Τη συκοφαντική εκστρατεία για τον «Γερμανό», από την κυβέρνηση, τον ΛΑΟΣ, στελέχη της Ν.Δ., τότε που ζητούσαν -μαζί τους και ο ΣΥΡΙΖΑ- να φέρουμε αποδείξεις ότι δεν έχουμε μετοχές! Εμείς δεν υιοθετούμε τις κατηγορίες της κυβέρνησης, ανεξάρτητα από το ότι είναι στο αίμα του ΣΥΡΙΖΑ να απεχθάνεται το οργανωμένο ταξικό κίνημα και να λατρεύει τα μικροαστικά ξεσπάσματα κάθε είδους. 

ολοκληρη η συνεντευξη ΕΔΩ

9 σχόλια:

  1. ...... Γιατί έχεις.. το κόμμα πλάϊ σου έχεις... το κόμμα πλάϊ σου έχεις..το κόμμα μην το ξεχναααααάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΚΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ .ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΩΣ CULT ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.Η ΜΟΝΗ ΟΡΘΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΣΥΣΗΧΙΕΣ,ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟΑΝΕΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ,ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που λέει η Αλέκα και μάλλον δεν θέλετε να καταλαβετε είναι οτι η αντίσταση για να έχει αποτελέσματα πρέπει να είναι οργανωμένη και στοχευμένη.Καλά τα γιαούρτια αλλά για να εκτονωνόμαστε!Με τέτοιες μορφές αντίδρασης το μόνο που συμβαίνει είναι "να ανοίγει το καπάκι της κατσαρόλας που είναι υπό πίεση να βγαίνει ο ατμός και μετά...ξανακλείνει".Θυμηθείτε τον Δεκέμβρη του 2008.Αντίδραση χωρίς στόχο πάει με μαθηματική ακρίβεια το κίνημα πολύ πίσω!Σταματήστε να τα βάζεται με το ΚΚΕ.Κάντε την αυτοκριτική σας...Οργάνωση με στόχο την ανατροπή του καπιταλισμού και την δόμηση της λαικής οικονομίας (και τεκμηριώνει επιστημονικά αυτές τις θέσεις)είναι οι στόχοι που παλεύει το τιμημένο ΚΚΕ.Είναι ανώφελο να "παλεύεις" και να μην έχεις ξεκάθαρο τί είναι αυτό που θέλεις και πώς θα το υλοποιήσεις...Καταστρεπτικό θα έλεγα γιατί σ'αυτές τις αδυναμίες ποντάρει η πλουτοκρατία(δεν ξέρω γιατί αυτός ο όρος σας ενοχλεί)και περιμένει το κίνημα στην γωνία για να το τσακίσει!Το γιαούρτι "καλό" είναι αλλά στις μέρες μας κάποιοι δεν έχουν χρήματα ούτε για αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε με συγχωρείς (καθώς και το αναρχογατί που σου απαντώ ενώ δεν μου απηύθυνες τον λόγο )

    Παρ όλο που κι εγώ ειρωνεύτηκα την Αλέκα παραπάνω ( και όχι προσωπικά αυτήν ούτε το ΚΚΕ σαν ιστορία ) βλέπω εσύ ειρωνεύεσαι ένα ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ που νομίζεις ότι υπάρχει ακόμα.. Αν δεν είναι ειρωνικά τα λόγια σου και απλά κάνεις χιούμορ…. ξανακοίταξέ το..
    Αν μιλάς σοβαρά Ε! ναι! ρε γμτ μου και με κάτι τέτοια διώχνετε τον κόσμο !
    Και εν τέλει ας μας πουν οι Αλέκες πώς να προχωρήσουμε και να αντιδράσουμε διαφορετικά απ το να σέρνουμε την κορμάρα μας γειτονιά – σύνταγμα και φτού κι απ την αρχή.. και γιατί πρέπει να οργανωθώ για να αντιδράσω? Μόνο οργανωμένη καταλαβαίνω ?? Και ειδικά σε ένα κόμμα??
    Να σου διευκρινίσω ότι δεν ψηφίζω πια.. γιατί έχω τσίπα και όχι τσίπ(ρ)α.. σε περίπτωση που άλλα καταλάβεις.

    ( χωρίς ίχνος απαξίωσης ή οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό σου .. δεν μου περισσεύει καιρός για τέτοια..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ελίτσα
    και εγώ δεν έχω χρόνο για αμπελοφιλοσοφίες γι'αυτό θα σου πω ένα μόνο: κανένας κοινωνικός αγώνας δεν κερδίθηκε χωρίς οργάνωση (ομαδικότητα, στόχοι,μέσα υλοποίησης).Η λογική άλλος για Χίο τράβηξε και άλλλος για Μυτιλήνη...βολεύει αλλά σίγουρα όχι τον Λαό!Η μελέτη της Ιστορίας θα σε βοηθούσε να με κατανοήσεις.Το τιμημένο ΚΚΕ εκτός από βαριά ιστορία έχει παρόν με δράση στοχευμένη...Μην το πιάνετε στο στόμα σας η όταν το κάνετε να πλένετε το στοματάκι σας πρώτα!Καλά τα ξεσπάσματα για εκτόνωση και εγώ έχω νιώσει αυτή την ανάγκη,αλλά δεν θα τα χαρακτήριζα και πράξη αντίστασης!Ελεος!Η δήθεν απολιτίκ συμπεριφορά είναι στάση πολιτική?Μπες στο κίνημα και συνδιαμόρφωσέ το!Αλλά αυτό θέλει στόχους...κόπο...συνέπεια...δουλειά...υπευθυνότητα...βολεύει καλύτερα να ρίχνουμε μπινελίκια και ειρωνίες δια του καναπέος και όταν ρίξουμε γιαούρτι να το ανάγουμε σε μέγιστη πολιτική κίνηση!!!Αυτά...
    Το όνομά μου είναι Χριστίνα ή αλλιώς "Ακροβατιστής"
    Ευχαριστώ Αναρχογατούλη για το βήμα συζήτησης!
    Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά και στα σχόλια άλλος για Χίο τραβά κι άλλος για Μυτιλήνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ελίτσα:
    Κρίμα...λογοπαίγνιο χωρίς επιχειρήματα.Περίμενα διάλογο επικοδομητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χριστίνα

    Λυπάμαι που δεν έγινε αυτός ο διάλογος..
    Βλέπεις δεν είχα πλύνει ακόμα το στοματάκι μου και φοβήθηκα πως δεν θα είναι επικοδομητικός..
    Καλή σου μέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή