Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Το παραπονο της Αννας



Σε τροχιά αποχώρησης από το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται η κ. Άννα Διαμαντοπούλου, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την άρνησή της να μετάσχει στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματοςΗ κ. Διαμαντοπούλου, πέραν της μεγάλης απόστασης που τη χωρίζει με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ε. Βενιζέλο, εκτιμά ότι...το ΠΑΣΟΚ έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του, ενώ τα περιθώρια ανάκαμψης του άλλοτε κραταιού κινήματος έχουν περιοριστεί δραστικά.

Επίσης, διαφωνεί πλήρως με τη στρατηγική του κ. Βενιζέλου, κάτι που θα επιχειρήσει να δείξει και το επόμενο διάστημα, χαράσσοντας διαχωριστικές γραμμές από τη γραμμή της ηγεσίας.

 Άλλωστε, η πρώην υπουργός Παιδείας πιστεύει ότι η Ιπποκράτους «πολέμησε» την υποψηφιότητά της στις εκλογές, με αποτέλεσμα να καταλάβει τη μόνη έδρα του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, από τον οποίο τη χώριζε μικρή διαφορά, με αποτέλεσμα να έχουν αφεθεί υποννοούμενα από την πλευρά της.
Με δεδομένη και τη σχέση του κ. Σκανδαλίδη με τον κ. Βενιζέλο, η κ. Διαμαντοπούλου δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να λάβει τις αποφάσεις της.
Η πρώην υπουργός προσανατολίζεται σε συνολική αποστασιοποίηση από το σημερινό ΠΑΣΟΚ αλλά και από το σημερινό πολιτικό σύστημα. Αρχικά, θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, κάτι που σκέφτεται εδώ και αρκετό καιρό. Η ίδια υποστηρίζει ότι έχει προτάσεις για εργασία σε Διεθνείς Οργανισμούς διαθέτοντας υψηλές γνωριμίες και προσβάσεις από τη θητεία της ως Επίτροπος της Κομισιόν.

Πως ειπατε;
 Στ'αρχιδια σας;
Καλα ειπατε!

2 σχόλια:

  1. Με πρόλαβες...στα αρχίδια μας και στα τσακίδια και καλή σταδιοδρομία στους " διεθνείς οργανισμούς "....αι σιχτιρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρχογατούλη δεν παίζεσαι!Έχεις μεγάκη φάση.Μας φτιάχνεις τη διάθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή