Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Θέλετε να δουλέψετε; Πληρώστε μας €25!

«Η Cyta ιδρύθηκε το 2007 στην Ελλάδα, ως θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών της Κύπρου, με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής του για επέκταση των δραστηριοτήτων του στο εξωτερικό», πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα της.

Και πώς άλλωστε να μην επεκταθεί η γνωστή εταιρία όταν ως προϋπόθεση για την αποστολή βιογραφικού απαιτεί από τον υποψήφιο εργαζόμενο προκαταβολικά €25.


Ναι, σωστά διαβάζετε, για να καταθέσουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι αίτηση εργασίας στη συγκεκριμένη εταιρία πρέπει να «καταβάλουν το τίμημα των €25 για υποβολή της αίτησης (για να υποβληθεί οριστικά η αίτηση θα πρέπει να καταβληθεί και το σχετικό τίμημα).» Η παρένθεση υπάρχει προφανώς, έτσι, για να το εμπεδώσουμε...

Και συνεχίζει η εταιρία ακάθεκτη στην ανακοίνωσή της: «Το τίμημα υποβολής αίτησης είναι €25 και δεν θα επιστρέφεται.» Λιτή και απέριττη η εταιρία. 

Όσοι λοιπόν θεωρούσαν ότι η διαρκώς εντεινόμενη επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους δεν θα επεκταθεί και στο «θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε», ας το ξανασκεφτούν. Η Cyta δείχνει το δρόμο.

Ιδού η χωρίς άλλα σχόλια «προκήρυξη θέσεων εργασίας»: http://www.cyta.com.cy/Default.aspx?ID=217
 

1 σχόλιο:

  1. Η καταβολή των 25€ και οι θέσεις είναι για πρόσληψη στην Κύπρο, στην Κύπρο είναι καθεστώς όσοι κάνουν αίτηση σε κυβερνητικές επιχειρήσεις και οργανισμούς να πληρώνουν ένα παράβολο 25€ . Καμία σχέση δεν έχει η πληρωμή των 25€ με την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή