Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ απο επιχείρηση της αστυνομίας σε καταλήψεις

orfanotrofeio.png

Στην κατάληψη Ορφανοτροφείο εισέβαλαν και βρίσκονται ακόμη ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας.

Η εισβολή γίνεται στα πλαίσια εκτεταμένης επιχείρησης της αστυνομίας στην Θεσσαλονίκη η οποία ξεκίνησε στις 06.30 το πρωί με την εισβολή στο αναρχικό Στέκι ΝΑΔΙΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση αφορά σε ήδη σχηματισμένη δικογραφία για γεγονότα που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες στην Θεσσαλονίκη.
Τέλος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η αστυνομία έχει εισέλθει και σε κατοικίες ενώ έχουν ήδη γίνει και προσαγωγές.
Νέα Ενημέρωση
11.00: Αυτή την στγμή αλληλέγγυος προς την κατάληψη κόσμος συγκεντρώνεται στην περιοχή της Τούμπας. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες γίνονται προσαγωγές και στον δρόμο προν την κατάληψη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες πριν λίγη ώρα πραγματοποιήθηκε μία προσαγωγή επί της Γρ. Λαμπράκη.
 http://www.alterthess.gr/content/ektetameni-epixeirisi-tis-astynomias-se-katalipseis


14.59: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και οι 25 βαρύνονται με κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες ενώ η δικογραφία παραμένει ακόμη ανοιχτή. Επίσης οι κατηγορίες αναμένεται στις επόμενες ώρες να εξειδικευτούν. Τέλος από αύριο το πρωί αναμένεται να ξεκινήσουν να περάσουν από εισαγγελέα.
 
13:14:Η τελευταία ενημέρωση κάνει λόγο για 34 προσαγωγέςαπό τις οποίες οι 25 θα μετατραπούν σε συλλήψεις. 
 
13:05: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κάποιοι από τους συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ εκρεμμεί αν ορισμένοι θα αντιμετωπίσουν και κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.
 
12:51: Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν γίνει 23 προσαγωγές ενώ η αστυνομία έχει αποχωρήσει από την κατάληψη ορφανοτροφείου.
 
12.13: Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έχουν γίνει αρκετές προσαγωγές και σε κατοικίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου