Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Τι ειχες Γιωργο τι ειχα παντα. Επεσε παλι ο Παπανδρεου απο το ποδηλατο.

Νέο ατύχημα με το ποδήλατό του είχε την περασμένη Πέμπτη ο Γιώργος Παπανδρέου.
Κανοντας την καθημερινη του βολτα με την συνειδηση του πεντακαθαρη και ολα του τα προβληματα λυμενα,σε μια αριστερη στροφη κουτρουβαλιαστηκε.

 Φυσικο και επομενο μιας και η επιδεξιοτητα του ειναι στις δεξιες στροφες. Δυο χρονια τωρα δεν εχει αφησει δεξια για δεξια στροφη. Δωστου δεξια στροφη και παρτου την ψυχη. Τωρα να του πεις οτι υπαρχει καποια δεξια στροφη που δεν την εχει παρει θα τα παρατησει ολα (οχι οτι εχει να κανει και τιποτα,οτι ηταν να κανει το εφερε εις περας με μεγαλη επιτυχια)και θα τρεξει με το χερι μπανταρισμενο να την παρει,που να τον παρει ο διαολος να ησυχασουμε.


Μετα λοιπον το κουτρουβαλιασμα ο Γιωργος με πονους στο χερι επισκεφθηκε μαθαμε το ΚΑΤ και εβγαλε μια ακτινογραφια που ηταν καθαρη. Βλεπετε δεν ηταν το χερι που υπογραφε τοσο καιρο.
Αν ηταν η ακτινογραφια σε αυτο το χερι οχι μονο δεν θα βγαινε καθαρη αλλα απο την μποχα και τη δυσωδια θα παθαινε μπλακ-αουτ το μηχανημα.

 Και τι δεν θα εβλεπε ο γιατρος που θα διαβαζε την ακτινογραφια! Τι αυτοκτονιες ανθρωπων,τι παιδια πεινασμενα, τι ανθρωπους σε καταθλιψη,τι φτωχεια,τι καταστροφη!

Και μη ρωτατε πως θα φαινονταν ολα αυτα σε μια ακτινογραφια. Αμα ξερεις να την διαβασεις ΟΛΑ φαινονται! Ολες αυτες οι υπογραφες καπου ειναι αποτυπωμενες. Ολα αυτα τα εκληματα που υπεγραψε αυτο το χερι καπου ειναι καταγεγραμενα. Μην κοιτατε που εμεις ειμαστε πολιτικα αναλφαβητοι και δεν μπορουμε να τις διαβασουμε.Καποτε καποιοι θα μπορεσουν να το κανουν.

Αλλα ευτυχως για τον γιωργο το χτυπημενο χερι δεν ηταν το καλο του, αυτο που υπεγραφε τοσο καιρο και ετσι η ακτινογραφια βγηκε καθαρη και οι γιατροι αφου τον συνοδευσαν εως την εξοδο του συνεστησαν να προσεχει απο δω και περα γιατι ο γερος παει η απο πεσιμο η απο χεσιμο οπως του ειπαν ενω του τονισαν οτι αν ο γερος ειναι "Γιωργος" και ειναι και "Παπανδρεου"τοτε υπαρχει και μια μεγαλη πιθανοτητα να παει και απο κρεμαλα.

                                 Περαστικα λοιπον στον ποδηλατη και μια συμβουλη:

                                  Προσοχη στις αριστερες στροφες, αφου δεν τοχεις

1 σχόλιο:

  1. Και αυτόν ψήφησε για πρωθυπουργό ο "σοφός λαός", το βλαμμένο! Θυμάμαι πριν τις εκλογές τότε μίλαγα με έναν ηλίθιο περιπτερά στη γειτονιά μου, μεγάλο κομματόσκυλο. Του λέω: "θα του έδινες να κρατήσει το περίπτερο ένα μεσημέρι" και μου λέει: "μαλάκας είσαι! θα μου το κλείσει το μαγαζί!", "ε τότε γιατί τον ψηφίζεις;" του λέω, "ο Κωστάκης, μπλα, μπλα, μπλα ..." μου λέει. Κατάλαβες τώρα με τις ζώα έχουμε να κάνουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή