Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

41η μέρα στο Υπ. Οικ. με ξύλο και τώρα με “τυχαίες προσαγωγές”

2 σχόλια:

  1. Οι περιεργοι τυποι,δεν ειναι μονο εξω απο τα υπουργεια,και παρακολουθουν τις καθαριστριες και τους αλληλεγγυους ουτε εχουν κατι το περιεργο!! Ειναι οι γνωστες σκατοφατσες,οποιος ειναι παλιος τους αναγνωριζει απο χιλιομετρα.....οπως προχθες στην ΕΡΤ!! Και το ειχαμε ολοι απορια...."αν τωρα ανοιξουμε την πορτα ,και κατεβασουμε και τα δυο σκυλια και τα σαπακιασουμε στις γρηγορες....θα επεμβουν τα Ματ....η θα το περασουν ως προσωπικες διαφορες"!! Κακα τα ψεματα,δεν εχουμε ακομα τον τροπο,ουτε να προστατευθουμε,αλλα ουτε και οργανωση για να ξεκινησει κατι ως πιο βαση αντιστασης! Καποια στιγμη....θα υποχρεωθουμε εκ των πραγματων! Ακομα,την πληρωνουν κυριως οι αναρχικοι.Δεν θα μεινει εκει το πραγμα! Για να μην βγαλω κακιες τωρα και χολη!!! Ετσι περιφανη αριστερα; Νομιζεις πως εσυ θα την βγαλεις καθαρη! Εε,εγω το ευχομαι ολοψυχα για ολους!! Χειρωτερα απο τους μεταναστες θα μας μαντρωσουν! Αντε,να μην προχωρησω λεμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. [Ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, σε συνέντευξη του στον Realfm αποκαλύπτει ουσιαστικά τον λόγο για τον οποίο έκλεισε η Βουλή και αυτός δεν είναι άλλος από το φόβο να συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα κατά τη προσπάθεια της κυβέρνησης να περάσει τα προαπαιτούμενα μέτρα!

    «Τα περισσότερα προαπαιτούμενα μπορεί να περάσουν και μέσα στα θερινά τμήματα.] !!! TO ΛEΓOYN ... K-A-Θ-A-P-A: ...MEΣA AΠO ΘEPIΣTHKA TMHMATA THΣ BOYΛHΣ !! AYTOI .. ΘEPIZOYN TA ΠANTA !! EINAI AΛΩNIΣTHKEΣ MHXANEΣ !! KPANIOY TOΠOΣ ΘA ΓINEI H XΩPA !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή