Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Γαβριήλ Σακελλαρίδης «Ούτε βήμα πίσω στον υπόκοσμο της ζούγκλας»


sakellaridis


 

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Αθηναίων, δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι όταν ο εκβιασμός δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται. 


Πρόσφατα καταγγείλατε δημοσίως ότι εξαπολύθηκε εναντίον σας «επίθεση με όλα τα χαρακτηριστικά του πολιτικού εκβιασμού». Η δήλωσή σας συζητήθηκε, όχι τόσο για την ουσία της καταγγελίας, αλλά για την αποφασιστική στάση σας. Πώς το σχολιάζετε; 

Ο εκβιασμός ήταν πολιτικός, γιατί έγινε ανάμεσα στις δύο Κυριακές των εκλογών και απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιώντας εμένα. Ο συγκεκριμένος «δημοσιογράφος», με τις συνηθισμένες πρακτικές του, θεώρησε ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του, εκβιάζοντας τόσο εμένα όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Ομως βασικό στοιχείο για να πετύχει ένας εκβιασμός είναι να προκαλεί φόβο. Οταν δεν προκαλεί φόβο, ο εκβιαστής ξεδοντιάζεται. Και αυτό έγινε. Δεν θα κάνουμε ούτε το παραμικρό βήμα πίσω για κανένα λόγο, πόσο δε μάλλον απέναντι στον υπόκοσμο της ζούγκλας. Και θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν και ηθικά και πολιτικά, απομονώνοντας εκκωφαντικά τον εκβιαστή.


* Ολόκληρη η συνέντευξη του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στη σελ. 7 της «Εφημερίδας των Συντακτών» που κυκλοφορεί σήμερα Δευτέρα 30 Ιουνίου.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου