Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Αποκλειστικη φωτο του Ψαριανου λιγο πριν γεννησει την νεα κεντροαριστερα


Περιμενοντας το μωρο της Ροζμαρι

2 σχόλια:

  1. {[Ο Αλ. Τσίπρας, μάλιστα, όπως αποκαλύπτει το Real.gr, προκειμένου να ενισχύσει την επιλογή του, χρησιμοποίησε τα παραδείγματα της ΕΔΑ και του ΠΑΣΟΚ.
    Η ΕΔΑ, όπως είπε, αναδείχθηκε σε αξιωματική αντιπολίτευση το 1958 και παρά το καθεστώς βίας, τρομοκρατίας, διωγμών και πλήρους απομόνωσης από το εξωτερικό, απέφυγε να ενσωματώσει το κέντρο, με αποτέλεσμα το 1961 να πέσει από το 24% στο 14%.
    Αντιθέτως, όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ το 1977 ενσωμάτωσε το κέντρο, με αποτέλεσμα να φτάσει στον θρίαμβο του 48% της εκλογικής αναμέτρησης του 1981.}]
    TEPAΣTIO ΛAΘOΣ ΠOΛITIKOKOINΩNIKOOIKONOMIKHΣ ANAΛYΣHΣ !! KOINΩNIKOΠOΛHTIKA AΠAPAΔIEKTON !! EIΣTAI IΣTOPIKA ... Ofside !!!!

    ΠAΛH MOY APXHΣEΣ MIKPO TPIΠΛEΣ ΣAN TON ΣIΔEPH ΣE KYNHΓΩ ΣTON BYPΩNA KAI EIΣAI ΣTO ΠEPIΣTEPH ! MA TΩPA ΣE ΣYNEΛABA O-F-S-I-D-E ΔIABOΛAKI ΣTO TEPMA ΣTA ΠETPAΛΩNA KAI ΣTOY KAPAIΣKAKH !!! POYΠI ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα τι σκηνικο ειναι αυτο; Που νικησε,και σηκωνει το χερι σαν το καρακολι του Τσε!! Φαγαμε δακρυγονο να μας φτασει για δυο ζωες,και παλιν δειλη νιωθω!! Αυτος σε ποιους αγωνες βρεθηκε και δεν τον ειδαμε ποτε; Και ποση επαρση και σιγουρια!!!Κατι τετοια ειναι που φτανουν την πιεση 800 και σου περνουν,περιεργες σκεψεις απο το μυαλο......ενω ξερεις πως το ξυλο...δεν ειναι καλο πραμα διαολε!! Μηπως ομως το λαθος ειναι δικο μας; Μηπως και εμεις αφησαμε πολλα περιθωρια και ο καθε ενας πουλα την τρελα του,και εμεις την αγοραζουμε; Βρε αντε απο εκει....μας φαγατε τα συκωτια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή