Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ.

Μια χαρά πέρασαν τα παιδιά στον επόμενο γύρο. Χαρήκαμε την έκπληξη. Ξέρουμε ότι ο επομενος αγώνας είναι πολύ δύσκολος και όλοι ελπίζουμε το καλύτερο για την εθνική. Ηταν ανάγκη όμως να γίνει αυτός ο χαμός? Δεν αφήνατε τα παιδιά ενεπηρέαστα να κάνουν αυτό που ξέρουν? Ηταν ανάγκη πάλι την δουλοπρέπειά μας να πρέπει να την ξεπλύνουμε στη πλάτη κάποιου άλλου? Και μάλιστα της εθνικής?


Αρχισε η επίδειξη μαγκιάς, οι γνωστές απειλές πως θα τους γ@μήσουμε όλους, τρέμε Μέρκελ, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και διάφορα άλλα τέτοια από ένα λαό που μόλις τη προηγούμενη Κυριακή τσακίστηκε να ψηφίσει σαν καλό παιδί μη τον κάνει νταντά η γερμανίδα Καγκελάριος. Τρομοκρατημένοι οι περισσότεροι, λουφαγμένοι στη φωλίτσα τους, κακομοιριασμένοι, δεν τους αρκούν οι εφεδρείες από τους τριακόσιους του Λεωνίδα και τους ήρωες του 21 και ζητούν και νέους ηρωισμούς από την εθνική για να κρυφτούν από πίσω της.

Αφήστε τους να παίξουν μπάλα όπως ξέρουν, θαρραλέα, με την μαγκιά μέσα τους πως μπορούν να νικήσουν κάθε εμπόδιο και μην τους αναγκάζετε να σας κουβαλήσουν μαζί γιατί μπορεί να κολλήσουν το μικρόβιο της ηττοπάθειας και της κακομοιριάς και να μην μπορέσουν να λειτουργήσουν σωστά.

Μια ζωή κρυμμένοι πίσω από τα σύμβολα. Οι λάτρεις του Λεωνίδα που στο σχολείο βαριόντουσαν να διαβάσουν ιστορία, οι λάτρεις του 21 που δεν ξέρουν τι έγινε το 22, οι λάτρεις του 40 που αγνοούν τι έγινε το 41, τα ελληνόπουλα που ξέρουν δυο ποίηματα του νομπελίστα μας γιατί ευτυχώς τα έκανε τραγούδια ο Θεοδωράκης, οι αντιστασιακοί των ντοκυμαντέρ και των φεστιβάλ. Οι κατά τα άλλα λάτρεις του τσεφτετελιού στα σκυλάδικα , του καλογυαλισμένου αυτοκινητου, της καψούρας, της ρεμούλας και της κλάψας του τι θα απογίνω.

Εύχομαι ολόψυχα η εθνική του ποδοσφαίρου μας να τα πάει καλά. Γιατί για την υπόλοιπη εθνική που διεξάγει τους αγώνες μόνο στον ύπνο της, άστα να πάνε.


Ιστοριες Συνωμοσιας Εναντια Στο Σκοταδισμο

2 σχόλια:

  1. ο εληνικός λαός επέλεξε υποταγή στους γερμανούς.Οι ποδοσφαιρικοί του εκπρόσωποι ας κάνουν το ίδιο.
    Άλλοστε 'χέρι που σε ταίζει δεν το δαγκώνεις" , ε έλληνα ? ξέρεις εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα κέρδισε Euro και φτώχυνε.
    Η Ισπανία κέρδισε Euro και φτώχυνε.
    Η Γερμανία τι περιμένει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή