Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Λαος με μνημη χρυσοψαρου


Δεν υπαρχει τιποτα αλλο για να πουμε....καληνυχτα.

6 σχόλια:

  1. Στο τέλος κουρεύουν τον γαμπρό αναρχικέ γατούλη, ο θίασος που θα ανέβει πάνω έχει το πολύ έξι μήνες ζωή. Όσο για τον "λαό", αφού του είχε πει ο Μαρξ (ο Γκαούτσο φυσικά...), θα ξεσηκωθεί όταν το μόνο που έχει να χάσει είναι οι αλυσίδες του (αυτή η παλιοθεσούλα στο δημόσιο έχει ακόμα μέλι...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρxόγατε, σε παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα. Δέξου αντί για σχόλιο, ένα post από το blog της ομάδας μας:
    http://antifasistiko.wordpress.com/2012/06/17/%CF%83%CF%86%CE%B7%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B9-3-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%80%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD/
    Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο. Αριστεροί, αναρχικοί, όλοι πια, πρέπει να παλέψουμε για "έναν καλύτερο κόσμο", να το θέσω όσο πιο ενωτικά γίνεται. Στο τέλος θα νικήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτιμώ πως θάναι τέτοια η καταστολή και τέτοια η παθητικότητα των χρυσόψαρων, που μια χαρά θα εξαντληθεί η τετραετία και το πρόγραμμα κινεζοποίησης.
    Εκτός κι αν θεωρούμε πως μια τυφλή άτακτη κι απρογραμμάτιστη εξέγερση με όλες τις δυσάρεστες για το κίνημα συνέπειες, θα τους ανησυχήσει.
    Κάντε όρεξη για απαγορεύσεις ακόμα και διαδηλώσεων.
    Κι εν κατακλείδι, ποιός λαός θεωρείτε πως θ αντισταθεί;
    Αυτός, που μόλις ψήφισε ό.τι ψήφισε;

    mbiker

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μνήμη χρυσόψαρου και IQ λιγότερο από ένα χρυσόψαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ τους είπα καληνύχτα, για πάντα. Μετά από δυο μήνες, σταμάτησα το μπλοκ μου. Δεν αξίζει σύντροφε. Κρατάω τις δυνάμεις μου για τα οδοφράγματα και τις πορείες. Εκεί χρειάζεται η περισσότερη δύναμη μας, από τώρα και μετά.
    toxotiko.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απογοήτευση είναι μεγάλη, όχι επειδή δεν έκανε κυβέρνηση ο συριζα, αλλά επειδή έγινε αντιληπτό πέρα από κάθε επαναστατική αμφιβολία πως οι συνάνθρωποι μας είναι προσκυνημένοι, υποταγμένοι, προβατοποιημένοι, τελειωμένοι.

    Οι υπόλοιποι, προφανώς όχι όλοι όσοι ψήφισαν αριστερά και αντιμνημονιακά, βαυκαλιζόμαστε πως μια άλλη κοινωνία είναι εφικτή. Ε λοιπόν, δεν είναι ούτε κατά διάνοια, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας τα σημερινά όπλα της προπαγάνδας που η αντίδραση έχει στα χέρια της.

    Είμαι απαισιόδοξος, ώρα να κρυφτούμε στις τρύπες μας.

    Υ.Γ. Δεν παύω να ελπίζω πως το τελευταίο θα το πάρω πίσω, κάποια στιγμή...ίσως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή