Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ



Ένα ντοκιμαντέρ της Νίνας Γεωργιάδου για το φασισμό στην Ελλάδα, και όχι μόνο, και την καταγωγή της Χρυσής Αυγής. Μπορεί να είναι πάνω από μια ώρα αλλά αξίζει να την αφιερώσετε για να το δείτε. Είναι, απ' όσα γνωρίζω, η πιο σοβαρή δουλειά που έχει γίνει με αυτό το θέμα. Δείχνει πόσο πολύ οι οργανώσεις του είδους όχι μόνο δεν πάνε κόντρα στο σύστημα, όπως ισχυρίζονται, αλλά το υποστηρίζουν και το φυλάσσουν με νύχια και με δόντια αντιπαλεύοντας όποιον στρέφεται πραγματικά εναντίον του. Ακόμη και όταν αυτό το σύστημα είναι υπό κατοχή όπως η γερμανική ή απόλυτα εξαρτημένο όπως τώρα σε Αμερικάνους, Γάλλους και Γερμανούς ιμπεριαλιστές.


Έπειτα μια πιο στενή παρακολούθηση των λεγόμενων των χρυσαυγιτών θα δείξει ότι το "έξω οι ξένοι" δεν αφορά τους προαναφερόμενους, άλλωστε αυτοί είναι "φυλετικά μας αδέρφια" οπότε και να μας κατακτήσουν καλοδεχούμενοι θα είναι, αλλά τους μετανάστες, ότι στόχος τους δεν είναι να δουλεύουν οι Έλληνες εργαζόμενοι στη θέση των μεταναστών, που "κλέβουν" θέσεις εργασίας (μάλλον ως τέτοιες εννοούν το καθάρισμα των τζαμιών στα φανάρια) αλλά να δουλεύουν και αυτοί όπως οι μετανάστες και χειρότερα. Με μεροκάματα πείνας, όπου και όπως θέλει το αφεντικό και με σκυμμένο το κεφάλι!

Γι΄αυτούς που γοητεύονται από την παλικαροσύνη και την μαγκιά των χρυσαυγιτών και άλλων του είδους θα τους ρωτούσαμε πόσο μαγκιά είναι άραγε να κυκλοφορεί κανείς νύχτα και κατά δεκάδες για να χτυπά ένα, δύο το πολύ τρεις μετανάστες, οι οποίοι δεν μπορούν να αμυνθούν γιατί αν ρίξουν μια σφαλιάρα θα τους συλλάβει η αστυνομία ως θύτες, αλλά και Έλληνες γιατί δεν αρέσει η φάτσα τους, όταν όμως βρει τα σκούρα τρέχει στην αγκαλιά και την προστασία των πιο σκληρών κατασταλτικών μηχανισμών του πολιτικού συστήματος, που κατά άλλα κατηγορεί, τα ΜΑΤ.  Το ίδιο κάνουν και τη μέρα βέβαια με πολύ πρόσφατα παραδείγματα αυτά που συμβαίνουν στην ΑΣΟΕΕ με πλήρη κάλυψη και συνεργασία των ΜΑΤ. 'Η μήπως χωρίς αυτήν αλλά και την κάλυψη του τότε δημάρχου της Αθήνας, για να μην πούμε και του νυν, θα μπορούσαν να το παίζουν προστάτες στον Αγ. Παντελεήμονα και αλλού;

Και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτό. Λέγανε μεγάλα και παχιά λόγια για την είσοδό τους στη βουλή και ότι θα φέρουν τα πάνω κάτω. Μια χαρά γραβατώθηκαν και κάθισαν στη γωνιά τους στα βουλευτικά έδρανα δίπλα και μαζί με τους "διεφθαρμένους", ήρεμοι και ωραίοι! Τα ίδια λέγανε και για το δήμο. Αλήθεια πήρε χαμπάρι κανείς την παρουσία του Μιχαλολιάκου στο δήμο; Τι ακριβώς πρόσφερε; Η Χρυσή Αυγή λέει ότι δεν είναι ναζιστικό κόμμα, ο Μιχαλολιάκος δεν έχει ούτε καν τον ανδρισμό, ακόμη και έτσι όπως τον εννοεί αυτός, να παραδεχτεί ότι το άρθρο, που περιφέρεται σε κανάλια και διαδίκτυο υμνώντας τον Χίτλερ με την υπογραφή του, το έγραψε ο ίδιος ή έστω ότι γράφτηκε με τη σύμφωνη γνώμη του, οι ιστοσελίδες τους όμως, όπως το "ΜΕΤΩΠΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ" και η "ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" του, αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο! Ότι και εθνικοσοσιαλιστές είναι, άρα ναζί, και ότι αυτό που οραματίζονται είναι ένα σύστημα πολύ σκληρό όπου οι εργάτες και ο λαός θα πρέπει να αποδεχτούν το μοίρα τους και να είναι έρμαια της πιο άγριας εκμετάλλευσης των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των τραπεζιτών, ότι ο λαός θα πρέπει να υποτάσσεται στις πιο σκληρές εκδοχές του συστήματος που η Χρυσή Αυγή υποτίθεται ότι πολεμάει!
Και όλα αυτά γιατί αυτή είναι η "φυσική τάξη του έθνους" και πάλι όπως εννοούν το έθνος αυτοί. Ας τις δουν και οι πιο δύσπιστοι για να καταλάβουν τι πατριώτες και τζάμπα μάγκες ψήφισαν!

Μάγκες που αποποιούνται ότι κάνουν, που κυκλοφορούν με κουκούλες και κράνη, υπό την προστασία των ΜΑΤ και που στο τέλος αρνούνται ότι έκαναν ως προπαγάνδα των εχθρών τους. Στη καλύτερη περίπτωση να τα χαρακτηρίσει ο αρχηγός τους ως νεανικά λάθη που συγχωρούνται.

 Μετά από αυτή την εισαγωγή δίνουμε το λόγο στη Νίνα Γεωργιάδου και το βίντεό της:

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ, ΒΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ.
ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ. ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
http://antigeitonies.blogspot.gr/

1 σχόλιο: