Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος εκτός αν είσαι πουλημένος.Έτσι δεν είναι Νικόλα Χανιά;

Το σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Ελλάδας βρήκε άλλον έναν πουλημένο για να το υπερασπίσει λίγο πριν τις εκλογές της 17 Ιούνη.

Το όνομα του είναι Νίκος Χανιάς και είχε κατέβει βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία.Κανείς δεν θα ασχολούταν μαζί του αν ο ίδιος δεν έβρισκε τον πιο ποταπό τρόπο για να βρεθεί στο επίκεντρο…

Προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ και έχοντας πατώσει  σε σταυρούς στην περιφέρεια του  σαν ανανήψαντας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, το εν λόγω υποκείμενο, βρήκε τον ιδανικό τρόπο να απασχολήσει το πανελλήνιο.
5 μέρες πριν τις εκλογές έγραψε μια επιστολή προς το κόμμα που τον εμπιστεύτηκε που στο περιεχόμενο της είναι σαν να έχει γραφτεί απευθείας από τα γραφεία της ΝΔ. Εκεί ανάμεσα σε άλλα γράφει:

” είμαι πλέον σίγουρος ότι έστω και μία ώρα κυβερνητικής θητείας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι καταστροφική για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας”

και: “

Είναι αισχρό και ανέντιμο, εκμεταλλευόμενοι τη δίκαιη οργή της κοινωνίας, να τζογάρετε το μέλλον μας, ποντάροντας στην ανύπαρκτη πιθανότητα ότι οι δανειστές μας μπλοφάρουν, χωρίς να προτείνετε κάτι για την αντίθετη περίπτωση, όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι οι μαξιμαλιστικές και σουρεαλιστικές θέσεις σας δεν ακουμπάνε καν στην πραγματικότητα»

Λοιπόν κουτόχορτο δεν μασάμε Νικολάκη. Μια τέτοια οβιδιακή μεταμορφώση πέντε μέρες τις εκλογές είναι τουλάχιστον ύποπτη. Ο κόσμος βουίζει και καλά κάνει ότι μια τέτοια μεταμόρφωση δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα χρηματισμού και αναρωτιέται αν θα προέκυπτε σε περίπτωση που ο εν λόγω κύριος είχε καταφέρει να είναι σε εκλόγιμη θέση.

Το παιχνίδι πια έχει χοντρύνει για τα καλά.
Είδαμε ανάλογες μεταστροφές και ‘μεταμορφώσεις’ να γίνονται και σε στελέχη του Καμμένου που ‘ανακάλυψαν’ μετεκλογικά ότι η σωτηρία βρίσκεται σε αυτούς που κατηγορούσαν για καταστροφή της χώρας. Το ίδιο είδαμε να συμβαίνει και με κάποια άλλα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ.

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ θέλουν με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία για να αποφύγουν την τιμωρία τους παρασύροντας έναν ολόκληρο λαό στον όλεθρο.
Είναι πολλά τα λεφτά που παίζονται και πανίσχυρα και συμπαγή τα συμφέροντα που θίγονται.
Και όσο αυτά τα συμφέροντα θα κάνουν τα πάντα για να επικρατήσουν, η απόγνωση και ο φασισμός απλώνονται στην κοινωνία…
Σήμερα αυτοκτόνησε άλλος ένας συνταξιούχος… Και σήμερα έγινε μια από τις πιο τρισάθλιες φασιστικές επιθέσεις στο Πέραμα…
Στην σκιά όλων αυτών, ένα τεράστιο ανήκουστο σκάνδαλο είναι σε δράση.
Που πήγαν τα λεφτά από τα χαράτσια, τις αναγκαστικές εισφορές ‘αλληλεγγύης’, το 23% στο ΦΠΑ, την αυξημένη φορολογία σε καύσιμα και καπνό και τόσα άλλα μέτρα που έγδυσαν το λαϊκό εισόδημα; 
Πώς γίνεται με τέτοια αρπαγή πλούτου τα ταμεία να είναι άδεια; (στο ΝΑΤ λέει έχουν μείνει 1000 ευρώ!) 

Κάτι πολύ βρώμικο και ποταπό έχει συμβεί σε αυτό τον τόπο. Από την μια να γδύνεται ο κόσμος και από την άλλη τα ταμεία να είναι άδεια. Κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν γι’αυτό και είναι οι ίδιοι κάποιοι που θα κάνουν τα πάντα για να μην συμβεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτοί που τώρα θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο θεμιτό και άθεμιτο για να ξαναφέρουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στην εξουσία…Συμπεριλαμβανομένου του χρηματισμού των πολιτικών τους αντιπάλων για να αλλαξοπιστήσουν λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Μια τέτοια ατιμία τους βλέπουμε να συμβαίνει στην περίπτωση του Νικόλα Χανιά. Του ανθρώπου που πριν λίγο καιρό έλεγε ότι τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος και ότι θα ήταν καταστροφή για την χώρα να αναλάβουν πάλι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Μέχρι που ‘ξαφνικά’ και ‘αναπάντεχα’ ο Νικολάκης άρχισε να σκέφτεται σαν να είναι η μετενσάρκωση του Σαμαρά.

Είναι πολλά τα λεφτά Νίκο ή σε αγόρασαν τσάμπα; Πιστεύεις ότι θα υπάρξει έστω ένας ηλίθιος να σε πιστέψει; Εσύ φτύνεις τον εαυτό σου που έλεγε πριν λίγο καιρό αυτά:



 ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ! 


http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2012/06/12/nickxaniassoldtoimf/

Καλα ρε σεις εκει στην Κουμουνδουρου....

και ΠΑΣΟΚΟΣ !
και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ !
και ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ! (βαθμοφορος πυροσβεστης)
και κατω απο το αυλακι....

Δεν ξερατε, δεν ρωταγατε;

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕ..
Διωξτε τωρα! τους ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΟΝΟΥΣ του πασοκ που μαζεψατε εκει μεσα.

αναρχογατουλης
 

2 σχόλια:

  1. Προερχομενος απο το πασοκ ε;

    Ποσα τετοια φυντανια εχει προωθησει,καθαγιασει και ενσωματωσει ακομα ο Συριζα;;

    Μηπως ξαφνικα δεν ημασταν πρακτορες οσοι αρνουμαστε ψηφο στο ΣΥΡΙΖΑ;;

    Το ΝΕΟΠΑΣΟΚ-ΕΚΜ προσωπικα το εχω ηδη απεναντι μου και καλα ξεμπερδεματα με το παλιο διεφθαρμενο ΠΑΣΟΚ και συστημα που εχει αγκαλιασει ο Αλεξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς αυτά παθαίνεις αν χτίζεις σπίτι με υλικά κατεδαφίσεως! Γρήγορα γρήγορα ο Τσούπρας υιοθέτησε όλα τα ορφανά του πασόκ όπως ο απατεώνας ο Ανδρέας είχε υιοθετήσει όλα τα λιμά της Ε.Κ. Ο Τσούπρας όσο περνάει ο καιρός τον αντιγράφει...
    Μην περιμένετε το μεσσία, κοροϊδα θα πιαστείτε, θα ξυπνήσετε (ίσως) όταν η σφαίρα του μελλοντικού Μελίστα διαλύσει το κεφάλι του μελλοντικού Καλτεζά (και ο νοών, νοείτω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή