Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Υπάλληλος του δήμου καταβρέχει άστεγο

η κοπέλα δεν επιθυμεί να δημοσιευτούν στοιχεία της αν και έχει κάνει επώνυμη καταγγελία και θα μιλήσει αυριο σε ραδιοφωνικη εκπομπή στο Κόκκινο..εγώ πήρα την καταγγελια και (αφού την ρώτησα) την στέλνω!Ας μη δημοσιευτεί και η περίληψη
 Σήμερα το πρωί ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό όπου υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων κατάβρεξε άστεγο που κοιμόταν σε κούτες σε πεζοδρόμιο στην οδό Αγησιλάου, προκειμένου να τον εκδιώξει.Αργότερα έμαθα ότι το νερό εμπεριείχε και απολυμαντικές ουσίες για μυοκτονία και εντομοκτονία.Παραθέτω την καταγγελία που υπέβαλα γραπτώς και επώνυμα προς τον Δήμαρχο κ. Καμίνη:
κ. Δήμαρχε, Θα ήθελα να θέσω υπόψη σας περιστατικό που συνέβη σήμερα, Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 9:25 π.μ. επί της οδού Αγησιλάου 20, στο κέντρο της Αθήνας. Υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων, κατάβρεχε με μάνικα από το βυτιοφόρο του Δήμου Αθηναίων με αριθμό κυκλοφορίας ΚΗΗ 1210, άστεγο που κοιμόταν μέσα σε κούτες. Μπροστά στην απάνθρωπη αυτή σκηνή αντέδρασα έντονα, ζητώντας του να σταματήσει αμέσως, λέγοντας ότι είναι ντροπή. Ο υπάλληλος του Δήμου φερόταν σκαιότατα φωνάζοντας και υβρίζοντας τον άστεγο καθώς τον κατάβρεχε. Σκαιότατα φέρθηκε και σε μένα λέγοντάς μου αν έχω ανθρωπιά να σηκώσω εγώ τον άστεγο που μπορεί να πάσχει από ηπατίτιδα, να τον περιθάλψω και να τον φροντίσω! Επικαλούμαι τη μαρτυρία του κ. Α. Δ. ο οποίος διατηρεί υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην οδό Α. 13. Παρακαλώ να διερευνήσετε εάν το περιεχόμενο του βυτιοφόρου ήταν μόνο νερό ή εάν περιείχε τοξικές ή επικίνδυνες απολυμαντικές ουσίες (σημειωτέον ότι ο άστεγος έσταζε κυριολεκτικά από τον ψεκασμό που είχε υποστεί). Επειδή θεωρώ ότι αυτή η συμπεριφορά είναι ακραία απάνθρωπη, πολύ περισσότερο δε όταν δεν προέρχεται από οποιονδήποτε ιδιώτη, αλλά από υπάλληλο του Δήμου, ελπίζω ότι θα ασχοληθείται με το συγκεκριμένο περιστατικό.
Έ. Μ.

τηλ.......
Διευθυνση......

  Indymedia

1 σχόλιο:

  1. Λυπάμαι αλλά φωνάζουμε σε ώτα μη ακουόντων....
    Αλλά θα φωνάζουμε!
    Αναρχογατούλη μου σε ακολουθώ πάντα έστω και αν δεν απαντώ πάντα...
    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή