Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Στα χρόνια του ΔΝΤ: 6.972 € το εισιτήριο του Λοβέρδου – 1.150 € η διανυκτέρευση

Στον Σκαι παπαρολογεί σήμερα το πρωί ο κύριος Λοβέρδος. Εξηγεί πώς τα κατάφερε να ρίξει το κόστος στα φάρμακα. Αλλά και πως "φτάσαμε μέχρι εδώ". Καραγκιοζιλίκια. Ο κύριος Λοβέρδος χρειάστηκε 16.014 ευρώ για να πάει 3 ημέρες στη Βραζιλία. Όρισε για τον εαυτό του μεροκάματο 700 ευρώ!!!. - Κάπου άκουσε το "μπορείς να ζήσεις εσύ με 700 ευρώ" και νόμιζε την ημέρα!-. Και όρισε για τα εισιτήρια τιμη 6.972,13 ευρώ!!.
 Όπως θα δείτε παρακάτω από την airtickets ο οποιοσδήποτε , μπορεί να κλείσει αυτά τα εισιτήρια με 2775 ευρώ. 
 Καταλάβατε πως φτάσαμε μέχρι εδώ; Καταλάβατε τι ψεύτες είναι; Καταλάβατε πόσο επικίνδυνοι είναι; Και βέβαια μη περιμένετε από τα φερέφωνα του ΣΚΑΙ  να τον ρωτήσουν για αυτά τα λεφτά.
Δείτε το ρεπορτάζ απο tsantiri


 Ο υπουργός Υγείας ενέκρινε (ο ίδιος) να δαπανηθούν από το υστέρημα των Ελλήνων 16.014,39 ευρώ για το ταξιδάκι του στη μακρινή χώρα του καρναβαλιού, του καφέ, του ποδοσφαίρου και της σάμπας!
Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας που δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια», ο κ. Λοβέρδος μαζί με συνεργάτες του βρέθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 19 έως 21 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχει στην παγκόσμια συνάντηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Ενδιαφέρον στην απόφαση είναι ότι ο υπουργός λαμβάνει ημερήσια αποζημίωση(!) για το… κοπιαστικό ταξίδι του 700 ευρώ καθ’ εκάστην. Οι δύο συνεργάτες του λαμβάνουν από 350 ευρώ.
Στην Ελλάδα, που δεν βρίσκονται κλίνες για ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση, υπάρχουν χρήματα για υπουργικές… εκδρομές. Η διανυκτέρευση του κ. Λοβέρδου και των δύο συνοδών του κόστισε στους φορολογουμένους 1.150 ευρώ (το κεφάλι)! Λεφτά υπάρχουν, τουλάχιστον για όσους περικόπτουν δημόσιες δαπάνες…
Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι ο σοσιαλιστής υπουργός ταξίδεψε σε καλύτερη θέση συγκριτικά με τους συνεργάτες του. Τα δικά του αεροπορικά εισιτήρια κόστισαν 6.972,13 ευρώ, ενώ για κάθε συνεργάτη του οι χρεοκοπημένοι Ελληνες πληρώνουν 2.096,13 ευρώ. Τέτοιου είδους σουσουδισμοί και… ταξιθετικές διακρίσεις στις κρατικά επιχορηγούμενες πτήσεις είναι ενδεικτικά μιας κυβέρνησης που εξαθλιώνει έναν λαό και φροντίζει μόνο για την άνεση των ανάλγητων κομισαρίων.
Η υπουργάρα μας, πάντως, μπορεί να οργάνωσε αυτό το ταξίδι έχοντας και άλλα πράγματα κατά νου: όπως το ενδεχόμενο εκείνο το τριήμερο (λόγω γενικών απεργιών και πιθανών παρατράγουδων) η Αθήνα να είναι κάπως «αφιλόξενη» για υπουργούς…
Τα στοιχεία στο κείμενο βρήκαμε στην εφημερίδα Δημοκρατία
Δείτε και την απόφαση όπως αναρτήθηκε στη «Διαύγεια»:
Και επειδή θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ότι η Βραζιλία είναι… μακριά, ας δούμε τις τιμές των εισιτηρίων για Ρίο (με επιστροφή) εκείνες τις ημέρες από την airtickets.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου