Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Επίθεση ΜΑΤ σε μετανάστες σε χώρο ασύλου!

Απόφαση Δ.Σ. Συλλόγου Φοιτητών Νομικής 
Σήμερα, 8/11/11, διμοιρία των ΜΑΤ και δημοτική αστυνομία επιτέθηκε με δολοφονικό τρόπο σε μετανάστες που βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας και στο παρκάκι της Νομικής, χώροι Ασύλου.
 
Η φασιστική επίθεση των ΜΑΤ με προεξάρχοντα και επιτηρητή της επιχείρησης τον δήμαρχο Καμίνη αποτελεί ξεκάθαρη άρση Ασύλου (έντρομοι οι φοιτητές της ΝΟΠΕ παρακολούθησαν για ένα δεκάλεπτο τους τραμπούκους δολοφόνους των ΜΑΤ να ανοίγουν κεφάλια μεταναστών στην είσοδο της Νομικής σχολής βάζοντας σε κίνδυνο περαστικούς και φοιτητές). Η τρομοκρατική επίθεση των ΜΑΤ σε χώρο Ασύλου αποτελεί την πρώτη ένδειξη του τί σημαίνει για αυτούς “εθνική σωτηρία” και κυβέρνηση συνεργασίας, η τρομοκρατία δηλαδή του λαού, η καταστολή των φοιτητών και του κόσμου της εργασίας. Μπορεί για αυτούς το Άσυλο να ανήκει στο παρελθόν αλλά για εμάς, το φοιτητικό κίνημα, το εργατικό και εν γένει το λαικό κίνημα, το Άσυλο είναι ζωντανό, προπύργιο των αγώνων μας και της αντυίστασης μας απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που δολοφονεί εργαζομένους σε πανεργατικές πορείες και εξαθλιώνει την κοινωνία.
Σήμερα που το σύνθημα ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι όχι απλά επίκαιρο αλλά πραγματικότητα, το λαικό κίνημα με κόμβο την παλλαική πορεία της 17ης Νοέμβρη θα υπερασπιστεί τα κεκτημένα του λαού, ένα από τα πιο ιστορικά των οποίων αποτελεί το Άσυλο των κοινωνικών αγώνων.

Όχι στην καταπάτηση του Άσυλου
Απαιτούμε καταγγελία του γεγονότος από το σύνολο της ακαδημαικής κοινότητας ( Σύγκλητος, Τμήμα καθηγητών, Κοσμητεία ) αλλά και από κάθε φοιτητικό σύλλογο.
 Να παραιτηθεί ο φασίστας Καμίνης, ο δήμαρχος του Μνημονίου, των απεργοσπασιών και των απολύσεων.
 
http://aristeroextreme.blogspot.com/2011/11/blog-post_3192.html

1 σχόλιο:

  1. Τον "Δήμαρχο" τον είχε υποστηρίξει και η αριστερά. Από το κακό στο χειρότερο πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή