Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Το μπλόκο της Κερατέας ξαναζωντάνεψε!

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε σε πόλεμο με τους τραπεζίτες!


 πρωτοβουλία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής κατά της κατασκευής ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, σήμερα το μεσημέρι όταν στο κάλεσμα τους για ανοιχτή συνέλευση στο Άπαρτο Κάστρο στο μπλόκο του ΒΙΟΠΑ, ανταποκρίθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, δημιουργόντας έτσι σε όλους μας την πεποίθηση, ότι μπορούμε να ξαναζήσουμε τις "μαγικές" στιγμές των 128 ημερών του νικηφόρου αγώνα μας.


Η ανοιχτή συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

1) Επαναδραστηροποίηση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα και τακτικές συνεδριάσεις της ανοιχτής συνέλευσης πολιτών.

2) Κάλεσμα των συμπολιτών μας την ερχόμενη Κυριακή 13/11 στον ίδιο χώρο, με προτάσεις για τον τρόπο που θα δράσουμε την ημέρα της επετείου (11/12/2011) της εισβολής των ΜΑΤ στην περιοχή μας.

3) Δημιουργία και οργάνωση ενός μαζικού "μπλοκ" κατοίκων της περιοχής που θα συμμετάσχει αγωνιστικά στην πορεία για το Πολυτεχνείο στην Αθήνα στις 17/11.

4) Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαίτηση από τον Δήμο Λαυρεωτικής να συνδράμει και να υποστηρίξει με νομικές διαδικασίες και με τις τεχνικές του υπηρεσίες, του συμπολίτες μας εκείνους που θα αρνηθούν η δεν θα μπορούν να πληρώσουν το χαράτσι που μας επιβάλει η Κυβέρνηση μέσω της ΔΕΗ, όπως ήδη κάνει ο γειτονικός μας Δήμος Σαρωνικού και πολλοί άλλοι δήμοι στην χώρα.

5)Να συνταχθεί ψήφισμα συμπαράστασης προς τους εργαζόμενους στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ", στην μοναδική εφημερίδα που στήριξε με σθένος από την πρώτη στιγμή τον αγώνα μας και να δηλωθεί η απαίτησή μας στην συνέχιση της έκδοσής της.

6) Συμπαράσταση με κινητοποιήσεις στον διωκόμενο πειθαρχικά εκπαιδευτικό - συμπολίτη μας τον Κώστα Τουλγαρίδη.

από Λαυριώτης
indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου