Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Γιατι ναυαγησε η "λυση" Κακλαμανη. Ολη η αληθεια!!!


Καποια στιγμη κατα την διαρκεια αναζητησης πρωθυπουργου ακουστηκε και το ονομα του "επιφανους" πολιτικου Αποστολου Κακλαμανη. Αλλα γρηγορα το ονομα του αποσυρθηκε μετα τις απαιτησεις του Αποστολου.
Συγκεκριμενα ο κ. Κακλαμανης δηλωσε οτι ειναι αδιαπραγματευτοι οι παρακατω οροι που εθεσε:

1oν. Πριν την ορκομωσια του να εχουν βρεθει, να εχουν συλληφθει και να εχουν οδηγηθει ενωπιον του κακουργοδικειου οι τρομοκρατες που μια μερα μαγιου τον εκλεισαν σε τουαλετα καφετεριας στην οδο Κοραη.



2ο. Πριν την ορκομωσια του να εχουν ανακοινωθει οι ποινες των κατηγορουμενων που δεν θα πρεπει να ειναι μικροτερες απο δις σε ισοβια.

3ον. Να μετονομασθει η οδος Κοραη σε "οδος αγωνιστη Αποστολου Κακλαμανη"

Και 4ο και τελευταιο
Κατα την διαρκεια της ωρας του πρωθυπουργου στη βουλη, να παρουσιαζεται ο κ.Τσιπρας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης του και να παραμενει εκει μεχρι το τελος της συνεδριασης.

Συμφωνα με πληροφοριες οι Παπαδοσαμαραδες κανανε δεκτους τους τρεις απο τους τεσσερεις ορους, χωρις να μπορουν να συμφωνησουν στη μετονομασια της οδου Κοραη, μιας και εχει υποβληθει αναλογο αιτημα απο καποιον αλλο εξισου επιφανη πολιτικο προκειμενου να δεχθει να ειναι υποψηφιος και παλι για τον δημο της Αθηνας. Και φυσικα  μιλαμε για τον αλλο Κακλαμανη, τον Νικητα.

Μια προσπαθεια συμβιβασμου που εγινε ωστε να μετονομασθει ο δρομος σε "οδος Κακλαμανηδων" δεν απεδωσε και ετσι τα βλεμματα για την εξευρεση του νεου πρωθυπουργου στραφηκαν προς τον αμεσως επομενο καταλληλοτερο για την πρωθυπουργια.

-Αγαπητε κυριε Πετσαλνικε θα ηταν τιμη μας να αναλαβεται......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου