Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ανοίγει βεντέτα ο σύγχρονος βασανιστής του Δομοκού;

Η βία φέρνει βία, αλλά που να το διδαχτεί αυτό ο ανθρωποφύλακας του Δομοκού? 
Μήπως στη «Μεγάλη των Πασόκων Συνδικαλιστών Σχολή»!
Νεόφερτος δεσμοφύλακας των φυλακών Δομοκού υπέβαλε σε μια εξευτελιστική και βασανιστική διαδικασία, τους Παναγιώτη Αργυρού και Γεράσιμο Τσάκαλο κατά την «υποδοχή» τους σ’ αυτό το κατάστημα εγκλεισμού.

 Ως γνωστόν όλα τα κατηγορούμενα ως μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» έχουν δηλώσει πως αρνούνται να υποβληθούν σ’ έλεγχο των γεννητικών τους οργάνων κτλ καθώς είναι η αρχή τους πως η «καθαρή πολιτική σκέψη δεν πρέπει να … εκστασιάζεται από ναρκωτικές ουσίες». Τι σκέφτηκε λοιπόν ο ανθρωποφύλακας; Τους πέρασε χειροπέδες και με την βοήθεια «φουσκωτών» συναδέλφων του, τους έσκισε τα ρούχα και τους  εξανάγκασε να υποστούν αυτήν τη δοκιμασία. Θα είμαστε αφελείς αν πιστεύαμε πως αυτό δεν έγινε για «παραδειγματισμό». Σωφρονιστικός υπάλληλος μάλιστα που αρνήθηκε να συμμετάσχει σ’ αυτό το «μπραβιλίκι» ο νεόφερτος ανθρωποφύλακας τον ειρωνεύτηκε λέγοντάς του πως «φοβάσαι να τα βάλεις μ’ αυτούς [αναρχικούς] και δεν είσαι άνδρας».
 Στο Δομοκό ο συνδικαλιστής «τραμπούκος» του ΠΑΣΟΚ  πήγε να κάνει κουμάντο, καθώς σ’ αυτήν τη φυλακή ξηλώθηκαν και ο διευθυντής και ο αρχιφύλακας για ΔΙΑΦΘΟΡΑ.
Αλλά δεν βρέθηκε να πει κανείς στον «γιδοβοσκό» πως τέτοιες συμπεριφορές πυροδοτούν εντάσεις?
Δεν βρέθηκε ουδείς να του … δείξει, πως κάηκε το Μαλανδρίνο όταν συνάδελφός του πήγε να χαστουκίσει τον Γιάννη Δημητράκη και απλώθηκε η εξέγερση ως βεντάλια σ’ όλες τις φυλακές της χώρας? 

http://crimesonair.blogspot.com/2011/09/blog-post_796.html#more

2 σχόλια:

  1. Μάγκες ζούμε σε χούντα πάρτε το χαμπάρι δεν τους νοιάζει ο άνθρωπος άσχετα αν είναι αντιεξουσιαστής η όχι τους νοιάζει μόνο να σπάσουν το φρόνιμα και το ηθικό του λαού...
    Δεν θα περάσει όμως...τα νέα για αυτούς είναι ΑΣΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή