Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

"Ξαναχτυπησε" παλι ο ασχημοπαπαγαλος!

Δ.Σαββόπουλος:Ο Γιώργος προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών


Μετά τις δηλώσεις του για μεταφορά των μεταναστών σε ακατοίκητα νησιά, ο Διονύσης Σαββόπουλος ξαναχτυπά με συνέντευξή του στο κυριακάτικο Έθνος. Ο Νιόνιος στηρίζει τον Γιώργο Παπανδρέου, τα βάζει με τις πολιτικές συλλογικότητες και κινείται απόλυτα στην γραμμή Πάγκαλου «μαζί τα φαγάμε»
Σχετικά με την επιλογή του να στηρίξει τον Γιώργο Παπανδρέου ο κ.Σαββόπουλος δηλώνει ότι «είπα ότι όταν το πλοίο βουλιάζει συντασσόμαστε γύρω από τον καπετάνιο. Αυτό είπα, για να εξηγούμεθα. Φυσικά υποστήριξα τον Γιώργο Παπανδρέου στις εκλογές του 2009, όχι μόνο επειδή τον αγαπώ αλλά και επειδή η προηγούμενη κυβέρνηση απεδείχθη κακή και ψεύτρα. Μια γρουσούζα. Αλλά και ο Γιώργος τι να κάνει; Του 'τυχε ο κόμπος στο χτένι και προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα τριών δεκαετιών. Είναι αυτό που λένε "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα". Ακούστε, είτε είναι πρωθυπουργός ο Γιώργος Παπανδρέου είτε ο οποιοσδήποτε άλλος, η Ελλάδα πρέπει να δανείζεται κάθε μέρα! Είναι σκέτος εφιάλτης. Θα μπορούσε ίσως η Ελλάδα -αν και αμφιβάλλω- να είχε συμφωνήσει άλλους όρους αλλά αυτό πια ανήκει στο παρελθόν, πάει, έγινε. Τι θα κάνει δηλαδή ένας άλλος πρωθυπουργός; Είναι πρακτικό πια το θέμα, δεν είναι πολιτικό και ούτε φυσικά είναι θέμα γοητείας ή απογοήτευσης».
Ο Διονύσης Σαββόπουλος μάλλον βλέπει «την κρίση ως ευκαιρία» και τονίζει ότι «το φως και η δυσκολία είναι δίδυμα αδέρφια. Κάποτε, σε πολύ χειρότερες κρίσεις, ο κόσμος έστελνε τα παιδιά του να πολεμήσουν στην Αλβανία και αυτό, πάνω απ΄ όλα, σήμαινε ορμητικότητα και αισιοδοξία, ενώ τώρα, σε μια κρίση αρκετά πιο ήπια, όλοι είμαστε στην κατάθλιψη» και συμπληρώνει ότι «θα συνεχίσει, λοιπόν, ο καλλιτέχνης, έστω και με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Δεν θα είναι η πρώτη φορά: Ο Κουν λειτουργούσε σ' ένα υπόγειο, ο Χατζιδάκις σ΄ έναν καφενέ, ο Ελύτης έγγραφε σ΄ ένα διαμέρισμα 60 τετραγωνικών μέτρων».
Τέλος ο Διονύσης Σαββόπουλος δήλωσε ότι δεν υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις ικανές να αντισταθούν σε ο,τι συμβαίνει, αναπαράγοντας μάλιστα στην απάντησή του το λόγο της κυβέρνησης, της ΝΔ και κυρίως του ΛΑΟΣ για την ευθύνη συνδικαλιστών και συλλογικοτήτων στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
«O κόσμος νιώθει φόβο και αγωνία. Ποιες κοινωνικές δυνάμεις; Οι θεσμοθετημένοι φορείς της κοινωνικής διαμαρτυρίας, δηλαδή συνδικαλιστές, κόμματα, σύλλογοι, οι "νεολαίες" κ.λπ. έχουν πλήρως απαξιωθεί διότι έχουν συνεργήσει ώστε να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε. Να γιατί έχουμε τους "αγανακτισμένους"» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Σαββόπουλος.

http://www.alterthess.gr/

2 σχόλια:

  1. Γατουλη, εσυ να τα βλεπεις.
    Του φυλουσες τα γεννια οταν εβρυζε την ΚΝΕ ο φασιστας, αλλα τωρα...

    Ο αντικομμουνισμος στον φασισμο των τοκογλυφων οδηγει αργα η γρηγορα.

    Αντωνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ax ρε Νιόνιο σε αγαπώ σε εκτιμώ σαν τραγουδοποιό διότι είσαι πολύ ΜΕΓΑΛΟΣ...αλλά μην συνεργάζεσαι με τα λάμογια της νέας τάξης πραγμάτων που αντί να διορθώσουν το κράτος το πάνε στο πάτο...
    Δές τι έγινε στην Αργεντινή και σε άλλες χώρες που μπήκε το Δ.Ν.Τ?
    Νιόνιε σύνελθε και μην γλέφεις το καθεστώς του μπα.τσοκ...μπορεί η ΝΔ να έχει ευθύνη αλλά το μπα.τσοκ είναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή