Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Την προκλητική - τρομοκρατική σύλληψη του προέδρου και του γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων από την αστυνομία καταγγέλλει το ΚΚΕ  σε ανακοίνωση του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας κατήγγειλαν στο ΙΚΑ ότι στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Ομοσπονδίας η καθαρίστρια δούλευε ανασφάλιστη και αφού οι ίδιοι βεβαίωσαν στο ΙΚΑ το χρόνο ασφάλισης που διεκδικούσε, ο επιθεωρητής αντί να ελέγξει την καταγγελία, μπήκε προκλητικά στα γραφεία της Ομοσπονδίας για να ελέγξει εάν οι υπάλληλοί της είναι ανασφάλιστοι! Στις έντονες διαμαρτυρίες της Ομοσπονδίας ο επιθεωρητής απάντησε με την αστυνομία. 
 
''Την ώρα που στους μεγάλους εργασιακούς χώρους οι εργαζόμενοι δέχονται εκβιασμούς και απειλές από την μεγαλοεργοδοσία, που τα στοιχειώδη εργασιακά - μισθολογικά τους δικαιώματα καταπατούνται βάναυσα, η κυβέρνηση και οι κρατικοί μηχανισμοί επιλέγουν και στοχοποιούν τα ταξικά - εργατικά συνδικάτα που πρωτοστατούν στην πάλη κατά της αντεργατικής πολιτικής και της μεγάλης καπιταλιστικής ιδιοκτησίας." τονίζει το ΚΚΕ.
 
http://www.alterthess.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου