Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ

 

            ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!




 Φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ. Με το ισχύον καθεστώς πρέπει να μαζέψει αποδείξεις 1.250 ευρώ. Εάν το ποσοστό των απαιτούμενων αποδείξεων αυξηθεί στο 40%, τότε θα πρέπει να μαζέψει αποδείξεις 2.000 ευρώ. Εάν δεν τα καταφέρει και συγκεντρώσει αποδείξεις 1.300 ευρώ, θα επιβαρυνθεί με φόρο 10% στη διαφορά των 700 ευρώ, δηλαδή θα κληθεί να πληρώσει φόρο 70 ευρώ, παρά το γεγονός ότι είναι αφορολόγητος.


ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΙΑΝΑ

Φορολογούμενος με ετήσιο εισόδημα 5.000 ευρώ (δηλ. Ένας μισθωτός  δηλαδή των 350 ευρώ....) αν ζήσει... θα πρέπει να έχει μαζέψει αποδείξεις 2000  (στις οποίες δεν περιλαμβάνονται νοίκι, ΔΕΗ, ΟΤΕ ή άλλοι λογαριασμοί, και από ότι ακούγαμε ίσως δεν θα μπουν ούτε τα σουπερ μάρκετ) άρα θα πρέπει να βάλει αποδείξεις από ρουχισμό, γούνες, χρυσαφικά, έργα τέχνης που πιθανά έχει αγοράσει......
Αν δε το καταφέρει (ο αλήτης, το λαμόγιο, ο μεγαλοαπατεώνας που κλέβει ασύστολα το κράτος)  θα επιβαρυνθεί με ποινή! 



 Οικονομολόγοι σκίστε τα πτυχία σας. Οτι ξέρατε μέχρι τώρα ξεχάστε το.  Εδώ υπάρχει ένα νέο σύστημα πρωτοπόρο σε όλο το κόσμο. Ονομάζεται  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ και δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός θαρραλέος να του φορέσει το ζουρλομανδύα.


 Κυκλοφορεί ελεύθερος, επικίνδυνος, ασυγκράτητος και έχει πάρει στο κυνήγι ότι βρίσκει μπροστά του, προσπαθώντας να αποδείξει το νέο εκπληκτικό οικονομικό θεώρημα.
Για να μειωθούν τα έξοδα σε ένα κράτος αρκεί να συμβεί κάτι απλό.
Να ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΛΑΟΣ οπότε τα έξοδα κατεβαίνουν στο ΜΗΔΕΝ.


Πως θα γίνει στη συνέχεια η ανάπτυξη όμως?
Σηκώνεις από τους τάφους τα ζόμπι και τα βάζεις να δουλεύουν με τίποτα.


 Γιατί όταν έχεις φτάσει στο σημείο να σε θάψουν ζωντανό δέκα μέτρα κάτω από τη γη και το κεφάλι λίγο έξω να σου βγάλουν για να παίρνεις δυο ανάσες θα νομίζεις πως είσαι στο παράδεισο!!!!!
http://vasiliskos2.blogspot.com/2011/09/blog-post_28.html

3 σχόλια:

  1. Ρε βλήμα Ανώνυμε, μόνο στο 'ν' κόλλησες; Τι διάολο, ΠΑΣΟΚος είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα είδα το σχόλιο του ανώνυμου:) Βρίσκω την ευκαιρία όμως να ευχαριστήσω και τον αναρχογατούλη και τον Βασίλη που μου συγχώρεσαν το Ν που έλλειπε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή