Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Η αυθόρμητη έκρηξη των φορτηγατζήδων δείχνει το δρόμο…

Για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία καλείται ο ελληνικός λαός σε ανοικτή συνέλευση για να αποφασίζει ο ίδιος για την τύχη του. 

Αύριο Τρίτη, στην ανοικτή συνέλευση όλου του λαού στην οδό Πειραιώς στις 12 το μεσημέρι και μετά πορεία και ολονύχτια κατασκήνωση έξω από την βουλή. 

Απο το resalto
Αυτή η επαναστατική πρωτοβουλία, που αν υπήρχε επαναστατικός λαϊκός φορέας θα είχε γίνει προ πολλού, γίνεται από τους φορτηγατζήδες, κόντρα στους εργατοπατέρες τους. 
Ένα μικροαστικό κομμάτι της κοινωνίας παίρνει μια επαναστατική πρωτοβουλία επαναστατικού εργατικού κόμματος. 
Μια πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται στις μορφές τις Άμεσης Δημοκρατίας και της Αυτό-οργάνωσης… 
Μια πρωτοβουλία που επιχειρεί να ξεπεράσει τις «συντεχνιακές» διαιρέσεις και τις κομματικές στρούγκες στη βάση των ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ που αντιμετωπίζει το ΣΥΝΟΛΟ του ελληνικού λαού. 

Οι ατίθασοι μικροαστοί φορτηγατζήδες, πράγματι, παραδίδουν μαθήματα ενιαίο-μετωπικής δράσης, λαϊκής αυτενέργειας και αυτό-οργάνωσης, δίχως να έχουν διαβάσει Λένιν και Τρότσκι, αλλά ξεκινώντας από την ΠΙΕΣΗ των προβλημάτων τους και τις απαιτήσεις του αγώνα τους… 

Μας βάλανε γυαλιά οι φορτηγατζήδες και αποδεικνύουν στην πράξη το πόσο μακριά από τις πολιτικές και οργανωτικές απαιτήσεις των λαϊκών αγώνων είναι τα αυτό-ονομαζόμενα αριστερά κόμματα… 

Ένα ρωμαλέο ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ λαϊκό κίνημα δείχνει το δρόμο. Η αυθόρμητη έκρηξη των φορτηγατζήδων δείχνει το δρόμο… 

Γι’ αυτό θα εξαπολυθούν εναντίον τους όλοι οι δαίμονες του καθεστώτος: Τα κόμματα και οι ύαινες των ΜΜΕ. 

Με νύχια και με δόντια και με χείμαρρους συκοφαντίας θα προσπαθήσουν να αποτύχει το επαναστατικό εγχείρημα που αποτελέσει τον πυροδότη ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας και θα τους σαρώσει όλους… 

ΟΛΟΙ πρέπει να αγωνιστούμε για την επιτυχία αυτού του επαναστατικού εγχειρήματος των φορτηγατζήδων. 

Πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμμετοχή του κόσμου: Στο αν, δηλαδή, θα γιγαντωθεί το αυθόρμητο κίνημα και αν θα πάρει οργανωτική μορφή ή αν θα υποχωρήσει προσωρινά. 

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΡΩΝ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΩΝ.
 

Όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα των φορτηγατζήδων: την Τρίτη στην ανοικτή συνέλευση όλου του λαού στην οδό Πειραιώς στις 12 το μεσημέρι και μετά πορεία και ολονύχτια κατασκήνωση έξω από την βουλή.
 
//listonplace.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου