Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Φορτηγατζού θα γίνω...

αναρτηθηκε απο την 

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτή την ιστορία! Σταμάτα να γκρινιάζεις πως σου κλείνουν το δρόμο οι φορτηγατζήδες. Σταμάτα να τους κατηγορείς πως σου ενοχλούν την κατά τα άλλα βολεμένη σου ζωούλα. Πάντα ο εργαζόμενος έχει δίκιο, και πάντα αυτός τη πληρώνει. Τι να κάνουν δηλαδή για να ακουστούν; Θα κλεισουν το δρόμο, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο! Γιατί να σου πω και κάτι; Δεν είναι δικός σου ο δρόμος! Δικός τους είναι! Αυτοί δουλεύουν πάνω του και τον τρώνε στη μάπα καθημερινά. Και ναι θα τον κλείσουν και θα παρκάρουν τα φορτηγά τους εκεί και το κάθε εμπόρευμα που περιμένεις να έρθει, θα περιμένει κι εκείνο, με όποιο κόστος!

Ας πάψουμε να λέμε πάντα μια κακιά κουβέντα σε όσους απεργούν, σε όσους αντιστέκονται, σε όσους παλεύουν για τα όποια δίκια τους! Ας δείξουμε λίγη κατανόηση! Ξέρω, ξέρω, πολλά είναι τα αποτελέσματα από αυτή την στάση που κάνουν. Ξέρω πως δημιουργούνται προβλήματα! Όμως πρέπει να αρχίσουμε λίγο να κατανοούμε και τον διπλανό μας! Εντάξει εσύ θα αράξεις στον καναπέ σου και θα μου πεις πως τάχα δε βλέπεις ειδήσεις γιατί είναι όλοι ψεύτες και υποκριτές. Και θα κάνεις ένα βήμα πίσω από τα προβλήματα του τόπου γιατί μπορεί να μην σε αγγίζουν, μπορεί να έχεις βολευτεί και να είσαι πασάς! Αλλά ας επιτρέψεις τουλάχιστον σε όποιον αδικείται και θέλει, να ξεκουνήσει από το καναπέ του και να βγει στο δρόμο, να το κάνει βρε αδερφέ! Κι ας αργήσεις λίγο στη δουλειά σου, κι ας ταλαιπωρηθείς λίγο στο δρόμο! Ρε φίλε, ακόμη κι αν δεν διαβάζεις τις ειδήσεις, κατάλαβε πως δεν είναι βλάκας ο καθένας να κάθεται τόσες μέρες μακρια από τη δουλειά του και να φωνάζει για ψύλλου πήδημα!

Κι επιτέλους ας βγούμε λίγο από τα κλουβιά της βόλεψής μας κι ας προσπαθήσουμε να δούμε τι παίζει παραέξω!!! Η ζωή δεν είναι το δικό σου δικαίωμα, αλλά και τα δικαιώματα των άλλων! Κι αν η δική σου ζωή ειναι με ροδοπέταλα σπαρμένη, δεν είναι ίδια με των υπόλοιπων που πατάνε αγκάθια! Αι σιχτίρ λοιπόν κι εσύ και η γκρίνια σου!

ΥΓ Αφιερωμένο σε σένα που με έπρηξες από το πρωί επειδή οι φορτηγατζήδες τάχα σε ενοχλούν! Μη κάνεις τη πάπια, ξέρω πως με διαβάζεις! Βολεμένε μαλάκα!

1 σχόλιο: