Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

αεραααααααα....Προσκλήσεις κατάταξης σε «στρατεύσιμους» υπουργούς

ΑΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ... ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Προσκλήσεις κατάταξης σε «στρατεύσιμους» υπουργούς

 «Τώρα πάω να συναντήσω μερικούς στρατεύσιμους».«Στρατεύσιμους ή επιστρατεύσιμους;», τον ρώτησε ο βουλευτής Μανώλης Οθωνας. «Πριν επιστρατευθούν, είναι ακόμα στρατεύσιμοι...». 

 

Ο διάλογος του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου με τον κ. Οθωνα, χθες, λίγο πριν αποχωρήσει από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, είναι ενδεικτικός της απόφασής του να επιβάλει σε μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές να είναι υποψήφιοι περιφερειάρχες ακόμα κι αν δεν το θέλουν. Κι αυτό γιατί επικρατεί απροθυμία να θέσουν υποψηφιότητα, παρ' ότι προτείνονται από την επιτροπή επιλογής υποψηφίων του κόμματος. Κι είναι γεγονός ότι ορισμένοι από αυτούς με τους οποίους συναντήθηκε χθες ο κ. Παπανδρέου δεν ήταν καταρχήν θετικοί στην υποψηφιότητά τους, ανεξαρτήτως αν υποχρεώθηκαν ή αν θα υποχρεωθούν στο τέλος να δεχθούν.

Ο πρωθυπουργός χθες συνάντησε την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τους υφυπουργούς Υποδομών Γιάννη Μαγκριώτη για την Κεντρική Μακεδονία και Δικαιοσύνης Απόστολο Κατσιφάρα και τον βουλευτή Πάρι Κουκουλόπουλο για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας.
Το βράδυ επρόκειτο να συναντηθεί με τον βουλευτή Μ. Τιμοσίδη, ενώ η πρώην υπουργός Αντζελα Γκερέκου, που προτείνεται από την επιτροπή επιλογής υποψηφίων για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Χάρη Παμπούκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μαγκριώτης, παρ' ότι προηγείται στις δημοσκοπήσεις που διενεργεί το ΠΑΣΟΚ στην Κεντρική Μακεδονία, είπε στον πρωθυπουργό ότι θα προτιμούσε για προσωπικούς λόγους να μην είναι υποψήφιος. Εκείνος τον άκουσε και του είπε: «Θα τα ξαναπούμε...».

 το κειμενο απο

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου