Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Αληθεια τι δουλεια κανει ο κ.Βελιος...εκτος απο το να κανει...τσιμπουκια;;;

Ολοι εχουμε δει κυριως στα σπιτια του παππου και της γιαγιας ενα μικρο καδρακι με μια προσωπογραφια ...τον Γερο με το τσιμπουκι.

Σημερα ομως δεν θα αχοληθουμε με ...αυτον τον συμπαθεστατο γερακο καποιων παιδικων μας αναμνησεων.

Σημερα θα μιλησουμε για καποιον αλλο με τσιμπουκι που τον βλεπουμε καδραρισμενο στα πιο πολλα τηλεοπτικα παραθυρα, με υφος χιλιων καρδιναλιων να μιλα απο το τι χρωμα κυλοτακι φοραει η ταδε πολλα υποσχομενη σταρλετιτσα..μεχρι την αξιολογηση του διαστημικου προγραμματος της ΝΑΣΑ.

Ξεχαστε λοιπον το γερο με το τσιμπουκι..σημερα μιλαμε για τον "Μαλακα με το Τσιμπουκι"

Σε μια προσπαθεια να μαθω το ακριβες επαγγελμα του
μπηκα  σε μερικες ιστοσελιδες.
Επισης ηθελα  να δω αν μονο εγω ειμαι αλλεργικος στον κ.Βελιο.
Και να τι αλλιευσα...


Anonymous said...
Τον κύριο αυτόν τον θυμούμαι, επί Παναδρεϊσμού, σε πλαίσιο ακραίαα γραφικότητας να αγορεύει εναντίον Μητσοτάκη και υπέρ του πράσινου ήλιου με παρέα μια... γραφομηχανή. Από τότε είχε το κόμπλεξ του διανοουμένου, ο φουκαράς. Πόζες, ύφος, σφίξιμο πολύ να δείξει σκεπτόμενος. Διανοούμενος στο κανάλι 29 του Κουράδα!!! Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους του αφού από τότε και μετά κανείς δεν μπορούσε να τον πάρει στα σοβαρά. Τώρα έχει καταντήσει όπου έχει καταντήσει να είναι δηλαδή ουσιαστικά άνεργος
-----------------------------------------------------------------------
Απ' όσο ξέρω από δημοσιογράφο του καναλιού ο Βέλιος παρακαλά να εμφανίζεται εκεί (έστω και σ΄ αυτό το ανθυποδελτίο) για να τον βλέπει ο κόσμος και να τον θυμάται αλλά και για να βγαίνει στην βαλαωρίτου και να παριστάνει ότι παίζει έναν ρόλο στα δημόσια πράγματα. Γι' αυτό παρακαλούσε να βγαίνει και στο EXTRA3, αφού αν δεν βγαίνει και στην τηλεόραση έχει πρόβλημα να κάνει τον παράγοντα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποιος "Αλέξανδρος" ρε παιδιά? Εμείς, που τον ξέραμε παλιά απ'τις εφημερίδες Αλέκο τον ξέραμε. Σε "Αλέξανδρος" το άλλαξε πολύ μετά γιατί το έκρινε ως πιο αριστοκρατικό.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΥΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ (ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ) ΩΣ ΟΡΝΤΙΝΑΝΤΣΑ ΛΙΜΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΕΛΛΙΟ ΩΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΤΑΝ ΚΩΛΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Α χαχα καλά είπα οτι θα σε ξυπνήσει το άρθρο! Ο τύπος μου θυμίζει παλιότερες εποχές με τον άλλο ανεκδιήγητο γκριζομάλλη πολυπολιτισμικό του ΣΥΝ, σε άκης τέλειωνε, όπου πανελ και οι δυό σοφιστές μέσα!
Πούντονε κι αυτός, μούλειψε, πέρασε άραγε η δόξα του? Κουναλάκης τον θυμήθηκα, βγές κ. Αμπντουλάκη μου στερητικό σύνδρομο έπαθα..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Είναι γνωστό ότι ο πλιατσικολόγος Αυτιάς μαζεύει στην εκπομπή του διάφορα νούμερα και γραφικούς για "τσερτσελέ" για την θεαματικοτητά του.
Σήμερα ήταν καλεσμένος ο Βέλλιος , ξέρετε ένας δημοσιογράφος ο οποίος δεν βγάζει ποτέ την πίπα από το στόμα του, πού με το μεγαλύτερο στύλ και ύφος εκστομίζει την μεγαλύτερη ανοησία...
Αυτό είναι άλλωστε και το... "σήμα κατατεθέν" του.!
Από τότε που τον έδιωξαν απο την ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ , το έχει ρίξει στη Σοσιαλμανία και έκτοτε γιά όλα συμπεραίνει--όπως πάντα-- ότι φταίει η Ν.Δ.
Σήμερα επιχειρηματολόγησε υπέρ του Δ.Ν.Τ και της επιλογής του Γιώργου να ενταχθούμε στο... "Μηχανισμό Σωτηρίας" του.!
Για κακή του τύχη όμως στο πάνελ ήταν και ο Βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος του "υπενθύμισε" κατάμουτρα ότι επί Ν.Δ, υπηρέτησε την κυβέρνηση ως σύμβουλος του Υπουργού Δικαιοσύνης Αναστάση Παπαληγούρα.
Μάλιστα δε ο Π.Καμμένος προχωρώντας ένα βήμα παραπάνω , με το θάρρος που τον διακρίνει τον ερώτησε, άν θα ήταν διατεθειμένος να υπηρετήσει και το Δ.Ν.Τ.
Και ο Βέλλιος με το ύφος του "δοκησίσοφου", και με την πίπα στο στόμα, απάντησε ...ΝΑΙ.!
Έχει πολλούς "Φλέσσηδες" η δημοσιογραφία...
Εμείς τους καταγράφουμε, να δείτε πού πολύ σύντομα όλοι σας θα μας ζητάτε τα ονοματάκια τους....
http://politikosafari.blogspot.com/2010/07/blog-post_3774.html


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο μαϊντανός κύριος Βέλιος...


Κάθε ημέρα στα κανάλια σε όλα τα μεσημεριανά (σήμερα στην Λόη) να φιγουράρει βαρύγδουπα με την πίπα στα παράθυρα και κάθε φορά να μας το παίζει μη μου άπτου ο Αλέξανδρος Βέλιος, της ποιότητας, ότι δεν...


γνωρίζει (και καλά) από τα προγράμματα που τον βάζουν να σχολιάζει και όλα τα σελεμπριτουά. Ας πει κάποιος στον άνθρωπο ότι είναι τουλάχιστον γραφικός να ξημεροβραδιάζεται στην τηλεόραση και να μας πλασάρεται «της κουλτούρας». Ε ρε κάτι τύποι, πού τους βρήκαν


 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φθανει φθανει αρκετα.
Με την αξια του κερδισε τον τιτλο 

"Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ"
   ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:

    1) http://staratalogia.blogspot.com/2010/07/vs.html

    2) http://staratalogia.blogspot.com/2010/09/blog-post_709.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή