Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Αγαπητέ κυρ Φώτη....

κ. Φώτη Κουβέλη
Ενταύθα

Η λαμπρή πορεία του Νίκου Κωνσταντόπουλου ως Προέδρου (Πρόεδρος να ναι και ότι να’ναι) στον Παναθηναϊκού έληξε.
Ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος έδωσε ότι …πολυτιμότερο είχε (όχι την τιμή του την είχε παραδώσει πολύ παλιότερα και ουδέποτε του επεστράφη για να μπορέσει να την ξαναχρησιμοποιήσει) στον τότε Πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή προκείμενου να αναδειχθεί στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Ο Κ. Καραμανλής προτίμησε να στριμώξει το ΠΑΣΟΚ από την όποια ….γη και όποιο…ύδωρ μπορούσε να του πουλήσει ο κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος που απέρρεε απο την όποια θητεία του στον Συνασπισμό, και πρότεινε για την Προεδρία της Δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια.
Προφανώς όμως θεωρούσε ότι κάτι τις χρωστάει και στον Ν. Κωνσταντόπουλο και …έτσι ο Ν. Κωσταντοπουλος έγινε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, της αγαπημένης ομάδας του τ. Πρωθυπουργού.

Αγαπητέ κυρ Φώτη, πριν δώσετε και εσείς ότι ...πολυτιμότερο έχετε στον κ. Γ. Παπανδρέου, μάθετε τουλάχιστον τι ομάδα υποστηρίζει. Φοβούμαι ότι ο κ. Γ. Παπανδρέου δεν ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για το ποδόσφαιρο, και έτσι σας βλέπω Πρόεδρο καμιάς ποδηλατικής ομάδας, καμιάς ομάδας θαλασσίου κανό, ή ακόμα χειρότερα πλασιέ στατικών διαδρόμων, ποδηλάτων ή γυμναστηρίων πιλάτες.


Χωρίς την παραμικρή εκτίμηση
Κατερίνα
απο το bloog της Κατεριναςhttp://agauch-katerina.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου