Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ-ΠΑΜΕ 3-0....Υποβιβαζεται τελικα το ΠΑΜΕ!

13 σχόλια:

  1. Σε ειχα για πιο έξυπνο...Συγκρίνεις μήλα με τομάτες...Το ΠΑΜΕ δεν κατεβαίνει για εκτόνωση όπως μερικοί(να μην επεκταθω γιατί δεν μου αρέσει να γίνομαι προσβλητική)... Είμαι μέλος του ΚΚΕ και στο ΠΑΜΕ, σε διαβάζω καιρό και καφρίλες δεν περίμενα!ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ...
    Παρεπιπτόντως μόλις γύρισα από την πορεία...Εσύ στον καναπέ κριτική εξ αποστάσεως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) δεν εχω δηλωσει ποτε οτι ειμαι εξυπνος.
    2)Οτι δεν σας βολευει ειναι καφριλα, κραταει χρονια αυτη η κολωνια
    3)Αν ενοεις την πορεια σε Θεσσαλονικη, με χωριζουν μερικες εκατονταδες χιλιομετρα.
    Τωρα βεβαια εσυ που ησουνα εκει αν θελεις μου λες μεχρι που φθασατε...

    Καληνυχτα...ΓΕΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ξαναείπα το ΠΑΜΕ δεν κατεβαίνει για εκτόνωση και για καθε κίνηση του μετράει τα πάντα...Δεν θα έριχνε τον κόσμο του στην δεδομένη φάση στο στόμα του λύκου γιατί ο αγώνας όταν είναι οργανωμένος με στρατηγικούς στόχους (και όχι μπάχαλο) πρέπει να έχει διαρκεια για να έχει και αποτέλεσμα.Και αυτόν τον κόσμο τον χρειαζόμαστε.Τώρα για πές μας οι δικοί σου...τα μπάχαλα εκεί που έφτασαν την έκαναν την επανάσταση?Δεν μου απάντησες ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΜΕ ΜΕΝΟΣ ΣΟΥ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΧΘΡΟΣ?

    Α!Πληροφορήθηκα οτι είναι σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Σύνταγμα...Εσύ ακόμα στον καναπέ?Ωραία η επανάσταση δια του καναΠΕΟΣ...

    Καληνύχτα σε σένα...
    Μαυρα μεσάνυχτα έχετε απο οτι καταλαβα άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μου λες και μενα απο που εχεις αυτη την πληροφορηση; Για συγκεντρωση τωρα κατω.

    Και θα επρεπε να ντρεπεσε οταν μιλας για ανθρωπους απο διαφορους χωρους που βρεθηκαν σημερα αντιμετωποι με τους μπατσους και να τους αποκαλεις μπαχαλακηδεs μονο και μονο επειδη εσεις οπως παντα κανατε τη γνωστη μεταβολη και την κανατε με μικρα πηδηματακια.

    Ασε που ωσπου εσεις να αποφασισετε να τα βαλετε με τον λυκο ο λυκος θα μας εχει φαει ολους...η σχεδον ολους!

    Εδω τελειωνουμε
    Αν θελεις στειλε οτι αλλο θελεις να το αναρτησω αλλα μην περιμενεις αλλο διαλογο γιατι εισαι πιο (βαρετη μαλλον)και απο τη βαρεμαρα.

    Φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την σύγκρουση με τους μπάτσους δεν την φοβόμαστε αρκεί να υπάρχει ένας στόχος και να μην είναι αυτοσκοπός.Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι που υποτιμάς τους αγώνες των ανθρώπων που έχουν δώσει την ζωή τους για την λαική εξουσία.Ο λύκος θα μας φάει αν ο λαός δεν οργανώσει την πάλη του και όχι γιατί το ΠΑΜΕ επέλεξε να αλλάξει πορεία χθες βράδυ.Αντε και συγκρουόταν χθες και τρώγαμε και το ξύλο της αρκούδας...Τί θα γινόταν?Την σύγκρουση με τους μπάτσους δεν την φοβόμαστε το έχουμε αποδείξει με τους αγώνες μας που είναι βαμμένοι με ΑΙΜΑ.Το θέμα είναι τί γίνεται στο εργατικό κίνημα φίλε μου...
    "ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΧΑΛΒΑΣ"
    Δεν μου απάντησες στο ερώτημα της προηγούμενης ανάρτησης μου.
    Στο ξαναλέω...ΠΟΙΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΚΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΜΕ ΜΕΝΟΣ?
    Α!Ξέχασα βαριέσαι...
    Δεν έχει δράση, σύγκρουση με μπάτσους...Χρειάζεται πολιτικό κριτήριο και επιχειρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωστή συνδικαλίστρια ταξιτζού και οπαδός του Ηρακλή επιστρέφοντας στο σπίτι μετά τη μεγαλειώδη πορεία πρόταξε την ανάγκη διαζυγίου στον συζηγό της πειθόμενη απο την επιθυμία του πράσινου πρωθυπουργου περι του "Ενας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια".
    Ο αγωνιστής σύζηγος παρασυρμένος από την αποκαρδιωτική ήττα του ελληνικού καπιταλισμού από τον ρώσικο καπιταλισμό βρόντιξε τη πόρτα πισω του φωνάζοντας "Εμπρός για μιά αταξική κοινωνία".
    Καλό αποκαλόκαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κούκου κούκου ε!
    το πτώμα σου λαέ!

    Τα έλεγε ο Νικόλας, αλλά ποιος τον άκουγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι γίνεται Αναρχογατούλη ελευθεριακέ ?
    Αυτή τη φορά θα αναρτήσεις το σχόλιο μου ή όπως έκανες 3 (τρείς) φορές σε παρελθούσες αναρτήσεις θα λογοκρίνεις το σχόλιο μου επειδή απλά δεν έχεις να πείς κανένα επιχείρημα ?
    Πως λοιπόν κρίνεις τους με βαρείς χαρακτηρισμούς σχολιασμούς απο το "δικό" σας indymedia για την συμπεριφορά του μπλόκ φοιτητών (ΠΑΣΠ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΑΑΚ και λοιποί συγγενείς) στην Δ.Ε.Θ. εχθές.
    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1331711

    Διάβασε προσεκτικά και κάνε το πάλι γαργάρα.

    Taliban

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κομμάτι πρωτοπαίχτηκε την άνοιξη του 76 τότε που 'χαμε την ομάδα "για ένα πολιτικό καφενείο", στο γήπεδο Καλλιθέας, για τους απεργούς του νέου Κόκκινου, αλλά παίχτηκε με πλήρη ορχήστρα: Αρίων Καλοναίος, ντραμς, Δημήτρης Τρνάνταλης, μπάσο και φωνητικό, Θανάσης Παναρκούδης, κιθάρα ηλεκτρική, Βασίλης Ταρραίος, μπουζούκι, Νικόλας Άσιμος, κιθάρα και τραγούδι και Δημήτρης Φινινής και Ελένη Μανιάτη, τραγούδι. Και χάλασε κόσμο. Σηκώθηκε επάνω η εξέδρα και χτυπούσε παλαμάκια, μέχρι που αναγκάστηκε και ο τάππος (βουλευτής του ΚΚΕ) να χτυπάει κι αυτός, για να μην διαχωριστεί απ' το λαό του και τη νεολαία, που στην πλειοψηφία τους ήταν Κνίτες, ενώ στον αέρα πετάγανε δυό τρεις φίλοι αντιστρατιωτικές προκηρύξεις, και δεν κουνήθηκε κανείς να τους πειράξει. Και όλα αυτά για ένα τραγούδι που τους στίχους του κανείς δεν δεχόταν τότε, εξόν από τους λίγους τροσκιστές και αναρχικούς.

    Πηγή Νικόλας Ασιμος ( Αναζητώντας Κροκανθρώπους )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο αντικουμουνισμος τον ψευτοαναρχικων φτανη στα ορια της φεδροτητας ωραια βριζη οαλλος εγω θα μπορουσα καλυτερα.τωρα για τις πορειες επειδη συμμετιχα καιμε το παμε και με τον ηρακλη αλλα και ειδα και της υπολοιπες δεν ειδα τιποτα το ξεχωριστο οι μπατσοι της αποκοψαν ολες και της φλομοσαν στα χημικα μεχρη και ο φοτοπουλος της δεη εφαγε στην μαπα ΚΚΕ ΚΑΙ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΟ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣ. υστερογραφο για το ΝΙΚΟΛΑ τον ασιμο καλος και υπεροχος σαν μουσικος αλλα στη ιδιωτικη του ζωη παραδηγμα προς αποφυγη ασε που ηταν παο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολυ βιαστικος εισαι ρε taliban.

    Μας συγχωρεις που δεν καθομαστε ολη την ημερα πανω απο τον υπολογιστη για να απαντησουμε στις ψευτιες σου για λογοκρισια.

    Αυτα φιλαρακο αλλου, εκει που σε παιρνει.

    Εδω σε λειτουργια της σελιδας περιπου ενος χρονου εχουν κοπει ολα κι ολα 14 σχολια, κι αυτες για αλλους λογους.

    Και δεν θα σου δωσω λογαριασμο για το πως κρινω καποια αναρτηση καποιας αλλης σελιδας.

    Και μην βγει παραεξω οτι μπαινεις και στο indy γιατι βλεπω να εχεις προβληματα με το κομμα.

    Σσσσστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δυστυχώς για σένα πάλι στα ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ απάντησες με ειρωνίες και ύβρεις.
    1. Μου έχεις κόψει 3 (ΤΡΕΙΣ) σχολιασμούς καθόσον δεν είχες επιχειρήματα να παραθέσεις και αντί να ζητήσεις συγνώμη με βρίζεις σαν ψεύτη.
    2. και τώρα απαντάς με "άλλα λόγια ν' αγαπιώμαστε", αρνούμενος να απαντήσης στα προφανή, γιατί αν απαντήσης καταλαβαίνεις πως καταρρέουν οι αντιΚΚΕ αιτιάσεις σου. Δεν μπορεί να έχεις δύο μέτρα και σταθμά και όσο αφορά το Κ.Κ.Ε. να ξεσπαθώνεις ενώ για ανάλογες τακτικές πολιτικών χώρων που συμπαθείς να λές :
    "Και δεν θα σου δωσω λογαριασμο για το πως κρινω καποια αναρτηση καποιας αλλης σελιδας"
    Βέβαια το "κάποιας άλλης σελίδας" το γράφεις για να μην πεις indymedia, αλλά αμέσως παρακάτω ειρωνεύεσαι με προσβλητικό τρόπο για την ίδια παραπομπή μη τάχα με κάνει "ΝΤΑ" το Κόμμα επειδή διαβάζω την ελληνική σελίδα του indymedia.
    BTW όταν εγώ διάβαζα μετά το SEATTLE την αρχική αμερικάνικη εσύ σίγουρα δεν ήξερες τίποτε σχετικό.
    Τέλος εντελώς φιλικά θα ήθελα να σε συμβουλέψω να σταματήσεις το μάγκικο επιθετικό στύλ γραφής τύπου:
    "Αυτα φιλαρακο αλλου, εκει που σε παιρνει"

    TALIBAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα τραγούδια του Ασιμου ακουμπάνε περισσότερο στο ΠΑΜΕ παρά στον Ηρακλή. Οπότε κατ΄ επέκταση
    " Ηρακλής - Ασιμος : 3 - 0 "
    ΘΛΙΒΕΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή