Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η Τρομοκρατία δεν θα περάσει - Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες

Κρατούμενοι μέχρι την Τετάρτη, οπότε και θα παρουσιασθούν ενώπιον του εισαγγελέα αντιμέτωποι με κακούργημα, αφού παραπέμπονται με τις διατάξεις του "κουκουλονόμου" παραμένουν οι τρεις από τους έντεκα συλληφθέντες χθες στην Πλατεία Συντάγματος. Οι υπόλοιποι οχτώ αφέθηκαν ελεύθεροι και δικάζονται το πρωϊ της Δευτέρας αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Χιλιοπαιγμένη και κακογυρισμένη ιλαροτραγωδία καταντά η προσπάθεια τρομοκράτησης του κινήματος των πλατειών. Μετά τη μαζική συμμετοχή αγωνιστών και αγωνιστριών στην κινητοποίηση της 3ης Σεπτεμβρίου και ύστερα από την ουσιαστική Λαϊκή Συνέλευση, όπου επαναβεβαιώθηκαν η αποφασιστηκότητα και οι στόχοι, τα ΜΑΤ απρόκλητα και αναιτιολόγητα εισέβαλαν στην Πλατεία Συντάγματος εκδιώχνοντας βίαια με άγριους ξυλοδαρμούς όσους βρίσκονταν εκεί, προχωρώντας σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Ο "διπλά σοσιαλιστής" πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επανέφερε και εφαρμόζει το χουντικό νόμο απαγορεύοντας τη συνάθροιση άνω των τριών ατόμων και την κυκλοφορία σε δημόσιους χώρους μετά τη δύση του ηλίου.

Το κίνημα των πλατειών δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται. Τρομοκρατημένη είναι η κυβέρνηση από τη μαζική επιστροφή του λαού στις πλατείες. Τρέμει η κυβέρνηση, που στις 10 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τη Λαϊκή Συνέλευση του Λευκού Πύργου, της Πλατείας Συντάγματος, τις πλατείες όλης της χώρας, τους φοιτητές, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς και τους μικρομεσαίους.

Διαμηνύουμε στην ηγεσία της Αστυνομίας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, την κυβέρνηση στο σύνολό της και όποιον άλλο από το πολιτικό φάσμα επιχειρήσει επικοινωνιακά να υποβαθμίσει το κίνημα σε "αντιπαράθεση μικρής ομάδας ταραξιών με την αστυνομία", η προσπάθειά τους θα πέσει στο κενό. Όλοι και όλες γνωρίζουν την αλήθεια από πρώτο χέρι.

http://amesi-dimokratia.org./

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου