Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο αΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ

                                   Ο (α)Χρηστος παιρνει τ'οπλο του

Με πυρετωδεις ρυθμους προετοιμαζεται ο υπουργος προστασιας του πολιτη υστερα απο πληροφοριες που φθασαν στα αυτια του οτι οι επικινδυνοι τρομοκρατες που θελουν να καταλυσουν τη Δημοκρατια στη χωρα θα βρισκονται ξανα στη πρωτη γραμμη στις 19 του Οκτωβρη.

Τα πρωτα μαντατα ηρθαν απο το στομα της φωτορεπορτερ οτι "θα συνεχισω να ειμαι στη πρωτη γραμμη και να κανω τη δουλεια μου".

Πριν περασει το πρωτο σοκ απο την ωμη ομολογια της επικινδυνης τρομοκρατισας, τον πλησιασε ο Οθωνας κατι του ψιθυρισε στ αυτι και ο υπουργος χλωμιασε. Ο συνδικαλιστης λεει της ΑΔΕΔΥ θα κατεβει στη πορεια μαζι με τη μικρη (Μελινα νομιζω) που πορωθηκε τοσο πολυ απο την πρωτη της στενη επαφη με το θαυμαστο κοσμο της εξουσιας που απειλησε τον πατερα της οτι αν δεν την παρει μαζι θα κρατησει την αναπνοη της μεχρι να σκασει.

Και πριν ακομα συνελθει απο το δευτερο χαστουκι ηρθε και το κερασακι στη τουρτα.
Μια ακομα πληροφορια που επιβεβαιωνε τους φοβους του Χρηστου. Ο Λουκανικος τις τελευταιες μερες κινειται πολυ υποπτα. Εχει αρχισει οπως λενε μια περιεργη αποχη απο γαυγισματα και ντου στους μπατσους και συμφωνα με πληροφοριες της ΕΥΠ προετοιμαζεται για κατι πιο μεγαλο και εντυπωσιακο για τις 19 του Οκτωβρη.

Ε αυτη η τελευταια πληροφορια ηταν η σταγονα που εκανε το ποτηρι να ξεχειλισει.
 Στο μυαλο του υπουργου ηταν πλεον ολοφανερο οτι στις 19 η πατριδα θα κινδυνευσει για μια  ακομη φορα.

Και επειδη ο Χρηστος ειναι γνωστος για τους αγωνες του υπερ της Δημοκρατιας, δεν διστασε ουτε στιγμη μπροστα σε αυτο το μεγαλο κινδυνο να παρει το οπλο του για ενα ακομα αγωνα υπερ της δημοκρατιας...

1 σχόλιο:

  1. O πρώην αριστερός και νυν μέλος της Τροίκας και των πιο δολοφονικών ΜΑΤ της τελευταίας 30ετίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή