Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Tρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στις Στέγες Προστασίας Ανηλίκων


Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καλεί σε βοήθεια προκειμένου να καταφέρει να ανταποκριθεί στον καθημερινά αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που ζητούν ενίσχυση σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με τη σκέψη ότι μόνο συλλογικά μπορούμε να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν την ανάγκη μας, μας καλούν να συνεισφέρουμε ένα είδος ο καθένας.

Τα τρόφιμα και τα είδη που θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις Στέγες Προστασίας Ανηλίκων Αθήνας και Πειραιά που φιλοξενούν παιδιά που έχουν απομακρυνθεί για σοβαρούς κοινωνικούς λόγους από το οικογενειακό τους περιβάλλον, καθώς και σε παιδιά απόρων οικογενειών.

Από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα είδη που έχουν συγκεντρώσει στην αποθήκη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» στην συμβολή των οδών Μπουσίου 20 και Κούπα 33 στην Αθήνα (πλησίον μετρό Κατεχάκη).
Ωράριο αποθήκης: Δευτέρα-Παρασκευή 11:00 - 17:00 και Σάββατο 10:00 – 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο τηλέφωνο 210 7482690 και στην 115 25 Γραμμή Μαζί για το Παιδί.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:
Τρόφιμα: βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές, τυποποιημένοι χυμοί, γάλατα σε κουτιά ή φρέσκα, φρούτα, πατάτες, λάδι, σπορέλαιο, τυριά τυποποιημένα, κρέας (κοτόπουλο, μοσχάρι, χοιρινό, μπριζόλες κ.ά.) κονσέρβες τυποποιημένου φαγητού, όσπρια, ζυμαρικά, κρουασάν, δημητριακά κλπ.

Σχολικά είδη: τετράδια 50φυλλα, τετράδια τριών-τεσσάρων θεμάτων, κόλλες στικ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, στυλό και γενικά σχολικά είδη.

Είδη υγιεινής: πάνες, αφρόλουτρα και κρέμες για μωρά, σαμπουάν, σαπούνια, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά για πλυντήρια ρούχων.

Κλινοσκεπάσματα: Σεντόνια πετσέτες, μαξιλαροθήκες, κουβέρτες παπλώματα. 

http://xeblogarisma.blogspot.com/2011/10/t_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου