Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Οι τσατσάδες και η πουτάνα κοινωνία.

Και ξαφνικά έγινε ένα θαύμα !
Όλοι οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, οι ακριβοθώρητοι τηλεδιαστρεβλωτές, οι ανάλγητοι αριθμολάγνοι αναλυτές-κοστολόγοι, οι αλλήθωροι καναλοπροπαγανδιστές και οι διαπλειστηριασμένοι γλυφορούφες αναρθροσυντάκτες συντονίστηκαν και φωτίστηκαν. Ξαφνικά ανακάλυψαν, εντελώς συμπτωματικά και όλοι μαζί ταυτόχρονα, τον βιασμό των ατομικών δικαιωμάτων και την φίμωση της ελευθερίας της έκφρασης, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση, την αστυνομική αυθαιρεσία και βία, την αντισυνταγματικότητα και την κοινοβουλευτική χούντα. Ξαφνικά, με μια μικροκαθυστέρηση δυο μόλις ετών, απέκτησαν συναισθήματα συμπόνιας για τον μέσο πολίτη, απέκτησαν δημοκρατικά ανακλαστικά και κοινωνική ευαισθησία. Ξαφνικά και εντελώς αυθόρμητα ανακάλυψαν πως έχουν καταργηθεί τα εργασιακά δικαιώματα, πως η δικαιοσύνη είναι ανύπαρκτη και πως η χώρα είναι μια απέραντη ευκαιρία για λεηλασία.


Ξαφνικά άρχισαν, άκουσον άκουσον, να κάνουν κριτική στην κυβέρνηση που έως τώρα την εκθείαζαν για τα πατριωτικά ένστικτά της, ξαφνικά συνδέθηκαν σε απ ευθείας μετάδοση με την πραγματικότητα που συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο και ανακάλυψαν πως υπάρχει πρόβλημα. Θαύμα … έγινε θαύμα …
Αν είσαι μεγάλου διαμετρήματος αφελής τηλεχάνος και πιστεύεις πως ξαφνικά το σύμπαν συνωμότησε υπέρ των αναξιοπαθούντων ιθαγενών του φέουδου της νότιας Δανίας των τραπεζοτσολιάδων, άλλαξε θέση στον καναπέ σου, κάνε την προσευχή σου, πιάσε το ιερό δοξαστικό τηλεκοντρόλ και συνέχισε να μεταλαμβάνεις το αντίδωρο της ζωής που συμβαίνει έξω από την πόρτα σου, από τα λιγδερά τηλεπαράθυρα. Τύλιξε τα όνειρά σου στις έντυπες λαδόκολλες με τα σουβέρ-DVD και περίμενε με αγωνία τον ταχυδρόμο να σου παραδώσει το φάκελο με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο με τη συστατική επιστολή. Συνέχισε να προσπαθείς να αλλάξεις τη μοίρα σου ζαπάροντας αυτούς που σε κάθε αποφώνιση σε ευχαριστούν ευγενικά , που τους επέλεξες και απόψε για την “ενημέρωσή σου”. Συνέχιζε να τους χαρίζεις το κορμί σου, προσδοκώντας μοιρολατρικά την ανάσταση των κεκτημένων σου και την μυστηριακή μετεμψύχωση και μετουσίωση σου σου, από κολίγα σε πολίτη.

Το μόνο σύμπαν που συνωμότησε κακόμοιρε κολίγα, είναι το σύμπαν της διαπλοκής και δεν συνωμότησε υπέρ σου. Δεν έγινε κανένα θαύμα. Απλά το χαρτί του ΠΑΣΟΚ που έπαιξαν στην τσόχα, που ύφαναν από το κουρεμένο γουλί μαλλί σου, οι τζογαδόροι μεγαλοαπατεώνες, κάηκε. Το κόλπο ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Γιατί μια μπλόφα, όσο καλή κι αν είναι, δε μπορεί να παίζεται συνέχεια, κάποια στιγμή την παίρνει χαμπάρι ακόμα και ο αδαής πρωτάρης παίκτης. Και το σοσιαλιστικό φουλ του ΠΑΣΟΚ, με ΝΔ σπαθί και ΛΑΟΣ μπαστούνι, παίχτηκε με επιτυχία σε όλες τις παρτίδες που έγδυσαν τη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ με τον βαλέ Γιωργάκη έληξε, εξάντλησε στο μέγιστο την δυνατότητά του να υπηρετήσει τους χρηματοδότες του και τα αφεντικά του.

Το ΠΑΣΟΚ περνά στην εφεδρεία, αποζημιωμένο πλουσιοπάροχα από τα αφεντικά του, αποσύρεται από το τραπέζι και θα πάει στο παραδίπλα, πριν οι εξαπατημένοι κοινωνικοί εταίροι εξεγερθούν και τραβήξουν εκείνοι τα πιστόλια τους και τινάξουν στον αέρα το καζίνο. Ναι το σύμπαν συνωμοτεί. Το σύμπαν των ξεπουλημένων αληταράδων της πολιτικής ζωής του τόπου, το σύμπαν των εχόντων και κρατούντων, το σύμπαν όλων των τραπεζοτσολιάδων υπαλλήλων της διαπλοκής συνωμοτεί συγχρονισμένα και με ακρίβεια σαν ελβετικό ρολόι. Οι “φωτισμένοι” δημοσιογράφοι έχοντας υπαλληλική σχέση με τα ΜΜΕ συμμετέχουν, ως αβανταδόροι στους πολιτικούς παπατζήδες, στην συνωμοσία του στημένου παίγνιου.

Το χαρτί του ΠΑΣΟΚ κάηκε και τώρα θα στηρίξουν συντονισμένα το επόμενο χαρτί, υποδεικνύοντας στα κορόιδα που να ποντάρουν για να χάσουν και τα σώβρακα τους και να πουλήσουν τα παιδιά τους για να ξεχρεώσουν τους χαρτοκλέφτες τοκογλύφους. Η αβάντα είναι η δουλειά τους. Στην εποχή μας δεν γίνονται θαύματα, μόνο θαυμαστές συνωμοσίες.

Είναι όλοι στο κόλπο. Η κοινωνία που έφτασε τα όρια της ανοχής, πρέπει να μείνει υπόδουλη, πριν κάποιο τυχαίο γεγονός πυροδοτήσει μια εξέγερση εξαπατημένων πολιτών και κατεδαφιστεί το υπερτιμολογημένο οικοδόμημα του φέουδου των μεγαλοεργολάβων, στο οποίο έχουν επενδύσει με δισεκατομμύρια από δωροθεσίες οι τύραννοι της χώρας.
Η κοινωνία δε πρέπει να ξυπνήσει ποτέ από το λήθαργο του όπιου της ενισχυμένης αναλογικής και της αντιπροσωπευόμενης “δημοκρατίας”. Η κοινωνία πρέπει να συναινεί αδιαμαρτύρητα στην έκδοσή της. Η κοινωνία πρέπει να αγαπάει το νταβατζή της, να αγαπάει το μακρύ και βαρύ του χέρι, να τον λατρεύει και να τον βλέπει ως σωτήρα.
Πρέπει να λαμβάνει τακτικά τη δόση της, να βαράει ενέσεις τάξης και νομιμότητας, για να κοιμάται ασυνείδητα με όλους τους πελάτες. Η κοινωνία πρέπει να μείνει ναρκωμένη στο κρεβάτι, κουκουλωμένη με τη ζεστή κουβερτούλα της αφέλειας, μακάρια και πτωχή το πνεύματι, στο ημίφως μιας 42άρας οθόνης που παίζει ακριβοσκηνοθετημένες τσόντες με ομαδικά όργια παρά φύση πληροφόρησης.
Αν μουδιάσει στην ίδια στάση, θα πρέπει απλά να τις επιτραπεί να αλλάξει πλευρό, αλλά σε καμία περίπτωση να σηκωθεί από το παραγωγικό της κρεβάτι, ο χρόνος είναι χρήμα και το αυθαίρετο μπορντέλο πρέπει να γίνει mall. Αν παραμιλάει τα βράδια και αρχίσει να υπνοβατεί αναζητώντας την έξοδο κινδύνου, για να ξεφύγει από την κακοποίηση του νταβατζή και τον βάναυσο βασανισμό και την ασέλγεια των σεκιουριτάδων του, θα πρέπει να την παρηγορήσει η τσατσά και να της δώσει μερικά ηρεμιστικά χάπια μιας placebo πραγματικότητας.

Δεν κάνει πάντα η τσατσά την κοινωνία πουτάνα, σίγουρα όμως ο ρόλος της είναι να την κρατά πουτάνα. Στις αγορές των αγοραίων αγορών η καλή τσατσά ξέρει πως να καθησυχάζει την πουτάνα. Η έμπειρη τσατσά θα της πει όσα παραμύθια και όσες φοβέρες χρειάζεται για να παραμείνει η κοινωνική εταίρα στο κρεβάτι της. Η καλή τσατσά θα της επικοινωνήσει γλυκά κάθε βρώμικη επιθυμία του πελάτη και θα την παρουσιάσει ως ευκαιρία, ως αλλαγή και μεταρρύθμιση. Η τσατσά θα τις συστήσει με τα καλύτερα λόγια τον καινούργιο νταβατζή και θα θάψει με τα χειρότερα λόγια τον προηγούμενο. Η τσατσά θα κρατήσει την οργή της κοινωνίας φυλακισμένη και να τις δώσει την ελπίδα πως υπάρχει “αγαπητικός” χωρίς πορνεία. Η τσατσά θα τις βάλει λόγια για να τσακωθεί με τις άλλες πουτάνες και να δώσει στον νταβατζή το ‘έρεισμα να επέμβει και να κατακρατήσει για τιμωρία όλη την είσπραξη. Η τσατσά παίρνει βαρβάτο μερτικό παρ ότι κλαίγεται σε κάθε ευκαιρία πως δήθεν είναι στην ίδια μοίρα με την κοινωνία. Η τσατσά είναι όσο μαστροπός είναι και ο νταβατζής, η τσατσά είναι η φωνή και η βούληση του νταβατζή.

Και όταν στριμωχτεί κάποια μέρα η γρια τσατσά και πρέπει να απαντήσει για το ποιος φταίει και το γιατί, έχει έτοιμη την απάντηση, την ίδια που που δίνουν όλες οι τσατσάδες και βγαίνει πάντα λάδι … φταίει η πουτάνα η κοινωνία λέει …

http://parallhlografos.wordpress.com/

2 σχόλια:

  1. Γιωργος Μπακουλας7 Οκτωβρίου 2011 στις 3:53 μ.μ.

    Εχει τους τροικανους κουτοφραγκους
    ο Γ.Α.Π.κορη οφθαλμου,
    και βγαζει τα ματια του Ελληνικου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρχογατούλη δεν μασάμε απο τις τσατσάδες αδερφέ τα ΜΜΕ παίζουν τον ύπουλο γαμημένο ρόλο τους
    Εμείς ξέρουμε ότι υπάρχει πολύ υπόλογος κόσμος για όλα αυτά που συμβάινουν
    Κάτω η χούντα του ΔΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή