Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"Στα γηπεδα η Ελλαδα αναστεναζει"...και οχι μονο

Γεμισανε τα γηπεδα απο πανο και συνθηματα.

Με τους διαιτητες σε  ρολο αστυνομικου να διαταζουν την απομακρυνση των πανο, τουλαχιστον οπως εγινε γνωστο για το ΟΑΚΑ. Οπου δεν διστασαν τα λαγωνικα του Παπουτση να κανουν ελεγχους στα αυτοκινητα που απομακρυνονταν μετα το τελος του αγωνα για να ανακαλυψουν το σωμα του εγκληματος. Και να προβαινουν και σε προσαγωγες.Βεβαια το ΟΑΚΑ ηταν μονο η αρχη και τα πανο εμφανισθηκαν σημερα και σε αλλα γηπεδα.

Ετσι υστερα απο ολα αυτα αποφασισθηκε οτι απο την επομενη κυριακη για τη θεση του διαιτητη θα κληρωνονται πλεον αστυνομικοι διευθυντες με εποπτες πλαγιων γραμμων ανδρες των ΜΑΤ σε πληρη εξαρτηση και τεταρτο διαιτητη την κ. Παπαρηγα. Παρατηρητης του αγωνα  θα ειναι ο ιδιος ο κ.Παπουτσης.
Για τον κυριο Οθωνα υπηρχε κατ'αρχην η σκεψη να αναβαθμισθει και να πουλαει πασατεμπο και στραγαλια στις εξεδρες αλλα μετα απο μια δευτερη σκεψη αποφασισθηκε οτι δεν ειναι ικανος ουτε στραγαλια να πουλαει. Ετσι παραμενει απλος υφυπουργος ΠΡΟ.ΠΟ που δεν χρειαζονται και ιδιαιτερες ικανοτητες.

Παντως αφου κατορθωσαν να αφυπνισουν και να ξεσηκωσουν την Ελλαδα των γηπεδων, δεν πρεπει να μιλαμε για ενα σοσιαλιστικο κομμα αλλα για ενα κατ'εξοχην επαναστατικο κομμα.
Που κανει τα παντα για να ξεσηκωθουμε, αλλα η αληθεια ειναι οτι εμεις παραμενουμε λιγακι εως εξοργιστικα διστακτικοι.




1 σχόλιο: