Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Ετσι "κλεινει" τις υποθεσεις η Αστυνομια!

Το κολπο ειναι παλιο αλλα "αποδοτικο".
Πιανουμε ενα κλεφτη η ληστη και μαζι με το ποινικο παραπτωμα που εχει πραξει του φορτωνουμε και μερικες ακομα υποθεσεις, απο αυτες που υπαρχουν παντα στο συρταρι.
Και ετσι και η αποδοτικοτητα της αστυνομιας τονωνεται αλλα ολο και καποιος "Κλουζω" θα παρει καποια προαγωγη!


Ευχομαι μονο να μην ισχυει το ιδιο και στη συλληψη των Ληστων με τα καλαζνικοφ,και μετα απο τη πιεση των ΜΜΕ και της κοινωνιας να παρουσιασαν μια συμμορια ληστων (που καλως συνελληφθησαν) σαν τη περιβοητη συμμορια που εχει τρομοκρατησει την Αττικη.

Και το λεω αυτο γιατι ακουσα αστυνομικο συντακτη σε απευθειας συνδεση τη μερα που τους συνελλαβαν, σε ερωτηση δημοσιογραφου: αυτοι ειναι οι ληστες με τα καλαζνικοφ; να απανταει με τη λεξη "περιπου" χωρις να εκθειαζει οπως κανουν συνηθως ολοι οι αστυνομικοι συντακτες την αποτελεσματικοτητα της ΕΛ.ΑΣ.

Αφορμη για αυτες τις σκεψεις εδωσε η παρακατω ειδηση.

Πάτρα: Aπειλούσε να αυτοκτονήσει γιατί... ''μου φόρτωσαν 15 ληστείες''!

Ένας άνδρας απειλούσε να πέσει από τον 2ο όροφο του αστυνομικού Μεγάρου της Πάτρας στην Οδό Ερμου. Πρόκειται για έναν έλληνα κρατούμενο ο οποίος ξεφυγε από τους αστυνομικούς και κατάφερε να βγει στο πρεβάζι του 2ου ορόφου.

Πολύ γρήγορα έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής, που άνοιξαν το ειδικό στρώμα...

Αμέσως μετά ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του...
Κάποια στιγμή, αστυνομικοί καταφέρνουν να τον αιφνιδιάσουν και τον ακινητοποιούν...

Ο πρωταγωνιστής της υποθεσης ειχε συλληφθεί για κλοπή σε βάρος περιπτερούχου, αλλά ισχυριζόταν πως του "φόρτωσαν" άλλες 15 ληστείες!



H ειδηση απο το Newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου