Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Δικαζεται σημερα η Μαρίνα Δημητριάδου (αυγό στον Όθωνα)

Τη Δευτέρα στις 9 δικάζεται στα Δικαστηρια Ρεθυμνουη Μαρίνα Δημητριάδου, ιστορικός, στην οποία ο Μανόλης Όθωνας, βουλευτής Ρεθύμνου και υφυπουργός Δημοσίας Τάξης υπέβαλε μήνυση για απρόκλητη λόγω και έργω εξύβριση μετά το αυγό που του πέταξε στη μαρίνα Ρεθύμνου σε αθλητική εκδήλωση την Κυριακή 25 Σεπτέμβρη.
Το αυτόφωρο θα εκδικαζόταν στις 26 Σεπτέμβρη αλλά μετά από αίτημα της υπεράσπισης το δικαστήριο έκρινε ότι ο Όθωνας είναι βασικός μάρτυρας και οφείλει να παρευρίσκεται. Οπότε μετατέθηκε για τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 9 το πρωί.
Ήδη η πόλη του Ρεθύμνου έχει βγάλει αρκετά ψηφίσματα συμπαράστασης (με τη σειρά που βγήκαν: Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψήφιων Διδακτόρων Πανεπιστημίου Κρήτης, Σύλλογος Σπουδαστών ΤΕΙ Ρεθύμνου, Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων Πανεπιστημίου Κρήτης, Λαϊκή Συνέλευση Αγνώστου Στρατιώτη, Συνέλευση Κατάληψης Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου) αλλά και η Ανοιχτή Γενική Συνέλευση Χολαργού Παπάγου .

Η παρουσία μας είναι απαραίτητη: Η τρομοκρατία δεν θα μας σταματήσει

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς καταδικάστηκε απουσία του Οθωνα σε 5 μήνες φυλακή με τριετή αναστολή για εξύβριση λόγω και έργω, καθώς το δικαστήριο δεν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση εναντίον του η Μαρίνα ,η οποία άσκησε έφεση και έφυγε , στο δικαστήριο τις συμπαραστάθηκαν αρκετός κόσμος , ο οποίος αποδοκίμασε την απόφαση του εισαγγελέα η οποία ήταν 6 μήνες φυλάκιση θα τα πούμε λοιπόν στο εφετείο στο οποίο τότε ελπίζω να φανεί ο Οθωνας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή