Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

Ενημέρωση για την σύλληψη 12χρονου στις 5/10
Στις 5 Οκτώβρη, στην Δάφνη, συννελήφθει από τους μπάτσους  ο 12χρονος Αλή Μοχάμετ Ρασούλ να ψάχνει σε κάδο σκουπιδιων. Τον μετέφεραν από το ΑΤ Δαφνης στο κρατητήριο ανηλίκων Αμυγδαλέζα,περιοχή Θρακομακεδόνες καθώς στερείται νόμιμα χαρτια.
Ο μικρος έχει άλλα δύο αδέρφια ανήλικα και την μητερα του στην Αθήνα και θέλει να επιστρέψει στην οικογένεια του, όπως και η μητέρα του το θέλει κοντά της.
Επικοινωνήσαμε με το κρατητήριο όπου μας είπαν πως αν η μητέρα εχει χαρτιά νόμιμα(που δεν τα έχει) μπορεί να παρει το παιδί της. Αν όμως δεν έχει χαρτια και πάει εκει να το ζητήσει  θα συλληφει και αυτή ως λαθρομετανάστρια. Επίσης η απάντηση των ανθρωποφυλάκων παιδιών εκεί είναι πως θα κρατηθεί απο 6 μήνες μέχρι ενα χρόνο, δήθεν για το καλό του, και ότι δήθεν θα του παρέχουν κάποιες ανέσεις σαν ανήλικος και μετά από ένα χρόνο θα του δωθεί χαρτί απέλασης.
Επαναλαμβάνουμε πως το παιδί θέλει να επιστρέψει στην οικογένεια και να μην μεινει σε κανενα κρατητηριο δηθεν κρατους δικαιου και ζητάμε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγυη συντροφων-ισσων καθωσ και νομική υπόστηριξη ωστέ ο πιτσιρίκος να γυρίσει στην οικογένειά του.
Σύντροφοι το θέμα επίγει. τηλ.επικοινωνίας είναι το ίδιο με την περίπτωση του Σαλι :6949541712

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

                                                          ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

1 σχόλιο:

  1. Σας διαβαζω συχνα και ειμαι υπερηφανος για αυτο.
    Επειδη ομως εχω ζησει σε ξενες χωρες, και απο ο,τι καταλαβαινω, εσεις δεν εχετε, ΔΙΑΦΩΝΩ σε αυτο το θεμα.
    Να φυγουν ΟΛΟΙ αμεσως. Ειμαι και εγω στην χωρα μου και δικαιουμαι να εχω γνωμη. Το οτι ισλαμοφασιστας ευρισκεται σε χερια ανθελληνων μπατσων ΔΕΝ του διδει το δικαιωμα παρανομιας εις την Ελλαδα.
    ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή