Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο τελευταιος να παρει μαζι του και τον πρωθυπουργο.....

Παρακληση προς τους παραθεριστες της Παρου.

Τωρα μετα το δεκαπενταυγουστο που οι διακοπες φθανουν προς το τελος τους, και σιγα-σιγα θα επιστρεφεται.
Μια θερμη παρακληση του Ελληνικου λαου:

O τελευταιος παραθεριστης της Παρου ας παρει μαζι του το Γιωργακη.
Τον πρωθυπουργο ντε.
Τον ξεχασατε κιολας; Ειναι σχετικα ψηλος, με αραια ασπρα μαλια,βλεμα μαλακοπιτουρα και τη τελευταια φορα εθεαθη σε καποια στενα της Παρου φανερα προβληματισμενος να ψαχνει το 4ο σοκακι για τον Σοσιαλισμο!

Οταν τον συναντησετε και σας πει οτι ειναι πρωθυπουργος εσεις να συμφωνησετε και χτυπωντας τον (προσεξτε,με τη καλη ενοια) φιλικα στην πλατη ζητηστε του ενα αυτογραφο και ζητηστε του να γινετε φιλος του στο facebook.Αυτο το κολπο πιανει παντα.

Τωρα αν η κατασταση του εχει επιδεινωθει ,μη τον πιεσετε.
Δειξτε του μερικες φωτογραφιες σοκιν, ξερετε Παγκαλο,Παπακωνσταντινου,Λοβερδο,Ρεπα και πειτε του οτι οι φιλοι του τον περιμενουν για να παιξουν το αγαπημενο του παιχνιδι "την κυβερνηση".
Και χωρις αυτον παιχνιδι δεν γινεται

Τελος παντων κανετε οτι νομιζετε αρκει να μας τον φερεται πισω.
Μας ελειψε.....

αναρχογατουλης

1 σχόλιο:

  1. σαν μια σκοτεινια στη παρο βαραινει τους κατοικους εμαθα πως το GIORGO θα παρατεινει τις διακοπες του και θα γενει συναξη μεγαλη στο θεατρο του παραλογου εΚτος των πρωταγωνιστων θα παραστουν και οι κομπαρσοι του θιασου η ντοριτα ο βαλλιανατος και το αγορι λαστιχο καρατζαφερης η εισοδος ελευθερη τα παιδακια τρεις σειρες πισω γιατι ο θειος TO GIORGO δαγκωνει χορηγος το MEGA κομφερανσιε ο παπαγαλος ΚΑΨΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή