Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Πανες βρακακι και ενα ψυχολογο επειγοντως για τον κ.Χρυσοχοιδη...υπαρχει λογος σοβαρος!

Τι γίνεται με Χρυσοχοΐδη και Τσούρα

Ντόμινο δημιουργεί η πρόσφατη παραίτηση από τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ του καθηγητή και οικογενειακού φίλου του Γ. Παπανδρέου Π. Ρουμελιώτη.

Κι αυτό διότι σενάρια φέρουν η θέση του να προσφέρεται στη νυν υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη, η οποία φαίνεται να παραχωρεί τη θέση της στο υπουργείο στο Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο τελευταίος σε προσωπική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό έχει δηλώσει πως «δε δύναται ψυχικά να συνεχίσει το έργο του» μετά και τις πρόσφατες εις βάρος του τρομοκρατικές ενέργειες. 

 

Την ίδια στιγμή, πηγές φέρουν τον προσωπικό φίλο του πρωθυπουργό Θανάση Τσούρα να πηγαίνει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

1 σχόλιο:

 1. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
  Αγαπητοί συνδημότες,
  Εξωθεσμικοί και θεσμικοί παράγοντες του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού προσπαθούν να μετατρέψουν το Πλατυγιαλι σε ενεργειακό κολαστήριο. Το σχεδιάζουν με ταχύτατους ρυθμούς και συγχρόνως επιβάλλουν την σιωπή σε όλους τους κομματικά ελεγχόμενους πολίτες και φορείς καθώς επίσης και στα ΜΜΕ για να περάσουν πιο εύκολα τα σχέδια τους και με λιγότερες αντιδράσεις από την κοινωνία. Αρχικά, ξεκινήσαμε τον αγώνα ενημέρωσης των πολιτών για τα πραγματικά σχέδια της επένδυσης (LPG ΚΑΙ ΟΧΙ LNG), που τάζουν στους πολίτες χιλιάδες ψεύτικες θέσεις εργασίας και για τον κίνδυνο της ερημοποιησης της περιοχής στο ενδεχόμενο εγκατάστασης της επένδυσης του ΚΑΤΑΡ στο Πλατυγιαλι. περασπιζόμαστε το δημιούργημα μας, το λιμάνι μας, το μέλλον μας, τους κόπους μας και τον ιδρώτα μας. Υπερασπιζόμαστε την αξιοπρέπεια μας. Το ήθος, την τιμιότητα, την ανάγκη για δημιουργική εργασία. Υπερασπιζόμαστε την υγιή ανάπτυξη σε όφελος του κοινωνικού συνόλου και όχι του ατομικού. Δεν βλέπουμε την ανάπτυξη και το χρήμα ως θεό. Η υγεία και το περιβάλλον είναι σημαντικότερα από την οποιαδήποτε ανάπτυξη που καταστρέφει τα πολυτιμότερα αγαθά της ζωής.
  Για τους ανωτέρω λόγους λέμε :
  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΙΜΑΝΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥΓΙΑΛΙ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.
  http://astakos.wordpress.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή