Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Διακοπές με φόλες στη Μυτιλήνη και ο παράνομος αντιδήμαρχος-φίρμα

Ο Δήμος Μυτιλήνης δολοφονεί ζώα

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τελευταία στη Μυτιλήνη και πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον -ξακουστό πια εντός και εκτός ελληνικών συνόρων- αντιδήμαρχο «περιβάλλοντος και καθαριότητας» του νησιού, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΓΓΟΥΣΗ.

Ο ΜΑΓΓΟΥΣΗΣ ανέλαβε καθήκοντα «περιβάλλοντος και καθαριότητας» την 1η Ιανουαρίου 2010 με απόφαση του δημάρχου Μυτιλήνης, ΝΑΣΟΥ ΓΙΑΚΑΛΗ.

Για το γεγονός ότι ο δήμος Μυτιλήνης γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το Νόμο 3170/2003 (περί ευθύνης των δήμων απέναντι στα αδέσποτα) και δεν αφιερώνει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ σε πρόγραμμα (που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ποτέ καταρτίσει) για τα αδέσποτα του νησιού, η ευθύνη βαραίνει τόσο τους σημερινούς «τοπικούς άρχοντες» όσο και τους προκατόχους τους.

Όμως ο ΜΑΓΓΟΥΣΗΣ πήγε ένα βήμα παραπέρα.

Πρόσφατα λοιπόν, από την παραλία Τσαμάκια της Μυτιλήνης, εξαφανίστηκαν τα 3-4 μικρόσωμα σκυλάκια που σύχναζαν εκεί. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ μας είπαν ότι τα σκυλιά «απομακρύνθηκαν» με ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΓΓΟΥΣΗ. Φιλόζωοι του νησιού που επανειλημμένα ζήτησαν να μάθουν που φιλοξενούνται τα σκυλιά, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ τα ίχνη τους.

Ακόμα χειρότερα, εκτός από ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ, ο ΜΑΓΓΟΥΣΗΣ είναι και μεγάλος ΨΕΥΤΗΣ, αφού φρόντισε να εκδοθεί ανακοίνωση ότι τα σκυλιά από τα Τσαμάκια απομακρύνθηκαν σε συνεργασία με φιλοζωικό σωματείο του νησιού, κάτι που μέλη του σωματείου ΔΙΕΥΨΕΥΔΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ (οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει ήδη κινηθεί και νομική διαδικασία, με προφορική -προς το παρόν- καταγγελία στον αρμόδιο εισαγγελέα).

Φυσικά η υποψία όλων είναι ότι ο ΜΑΓΓΟΥΣΗΣ ΕΧΕΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ τα συγκεκριμένα σκυλάκια και απ’ ότι φαίνεται η υποψία αυτή δεν είναι αβάσιμη. Η ατάκα του ότι «ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ» δεν αφήνει πολλά περιθώρια παρερμηνείας.

Μία ΑΠΕΙΛΗ που εκτοξεύθηκε δημόσια από τον ΜΑΓΓΟΥΣΗ ενώπιον μαρτύρων. Μάλιστα, όταν δέχθηκε παρατήρηση για τα λεγόμενά του από παρευρισκόμενους (και πιθανότατα αφού πρώτα ρώτησε το κλασικό «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;») ανταπάντησε χαρακτηριστικά στο άτομο που έκανε την παρατήρηση «είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ να μην γνωρίζεις ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ»…

Λοιπόν, βγάλε για λίγο το σκασμό Mr. Δημόσιο Πρόσωπο και άκου: Μπορεί τα αδέσποτα να μην είναι σε θέση να κερδίσουν το σεβασμό σου, είμαστε όμως ΕΜΕΙΣ εδώ και μπορούμε να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ αυτό το σεβασμό. Αντί να βάλεις την «ουρά στα σκέλια» (ή το «κεφάλι στα σκατά») για το χάλι της Μυτιλήνης, αντί να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ στους κατοίκους και στους τουρίστες του νησιού (μην ανησυχείς, τους τελευταίους τους ενημερώνουμε εμείς για τα κατορθώματά σου) βγαίνεις και απειλείς με θανατώσεις;

Μπορεί εσύ να μην είσαι ικανός να επιτελέσεις τα καθήκοντά σου στο πλαίσιο του Νόμου (θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι η θανάτωση αποτελεί ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ και να μην διαλαλείς δημοσίως και ανεξέλεγκτα ό,τι κατεβάσει ο εγκέφαλός σου, Mr. Δημόσιο Πρόσωπο), απειλές όμως θα μπορούσαμε να εκτοξεύσουμε κι εμείς. Εξάλλου, η Μυτιλήνη από την Αθήνα απέχει λιγότερο από 1 ώρα αεροπορικώς και κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με αυτά που ξοδεύουμε κάθε μήνα για να σώζουμε αδέσποτα από κάτι τύπους σαν κι εσένα…

Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, ότι αυτό εδώ το κείμενο προέρχεται από «πολιτικούς αντιπάλους» (εύκολη λύση, ε;). ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.

Για να δούμε πόσο μάγκας θα είσαι από δω και πέρα Mr. Δημόσιο Πρόσωπο; Πόσο ρόμπα θα γίνεις ακόμα, τώρα που το ξεφτιλίκι σου κυκλοφορεί παντού; Πόσο καραγκιόζης μπορείς να γίνεις ακόμα; Τουλάχιστον τώρα μπορείς να καυχιέσαι ότι πράγματι κατάφερες να γίνεις δημόσιο πρόσωπο...


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1203136

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου